Vi utser Sveriges bästa medarbetare

E-STAR AWARDS

Vinnaren presenteras
24 SEP, 2020

E-commerce Recruit
NXT - Stockholm

E-star awards

Röstningen är nu stängd

Finalisterna till våra tre kategoripriser är nu uttagna av vår jury. Totalt har fyra personer per kategori gått vidare och du kan nu rösta på din favorit.  

Sista dag att rösta är den 8 september. Vinnaren presenteras på NXT Stockholm den 24 september.

Rösta på Årets digitala ledare

Rösta på Årets E-commerce Manager

Rösta på Årets Marknadsförare

Dela denna sida:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgick i från vid bedömningen när vi plockade ut av finalisterna. Röstning samt jurybedömningen inleds den 18 augusti. Vinnarna presenteras den 24e september.

E-STAR 2020

Huvudpriset : E-STAR 2020

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta kan vara något som förändrat branschen genom hållbarhet, nytänk eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : E-STAR 2020

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Utses av juryn

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift inom rollen som förtjänar att lyftas utöver det vanliga. Rollen är bred och det är inte alltid så enkelt att nå ut med allt man gör. En E-commerce Manager är oftast den operativa stjärnan som jobbar utanför offentlighetens ljus.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Rösta

Årets marknadsförare

Årets Marknadsförare

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Marknadsförare

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som Marknadsförare inom det digitala? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Rösta

Årets digitala ledare

Årets digitala ledare

En ledare är ofta viktigare för motivationen och stämningen bland de anställda än vad arbetsplatsen i sig är. Vem känner du som leder och inspirerar på ett sätt i den digitala världen som du tycker förtjänar att lyftas? Både formella och informella ledare välkomnas - motivering är allt.

Årets digitala ledare

Vem känner du som är en ledare eller inspiratör utöver det vanliga? På ditt företag eller i branschen. Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Rösta

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Vinnaren är nu utsedd!