Recruiting Top Talents and Senior Professionals
within E-commerce and Digital Marketing

Är du intresserad av våra rekryteringstjänster?

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

malarfarg-rosa1

Vi är ett rekryteringsföretag som är specialister på att rekrytera personal inom E-handel och Digital Marknadsföring. Alla våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med målet att skapa en digital tillväxt. Detta i kombination med att vi har ett av Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn och digital marknadsföring gör oss till din självklara rekryteringspartner när du ska rekrytera personal.

Stort nätverk av digital kompetens

Som nischad aktör har vi sedan starten 2018 fokuserat på att bygga upp Sveriges största nätverk av digitala kompetenser. Det görs genom proaktivt dialoger med de bästa kandidaterna i branschen.

Unika samarbeten i branschen

Vi har exklusiva partners för att nå specialister inom vårt område. Våra jobb syns bland annat på ehandel.se och i Tony Hammarslunds nyhetsbrev som når nästan 5000 marknadsförare.

Hundratals nöjda kunder

Vi lägger stort värde i att alltid säkerställa att våra kunder och kandidater är nöjda. Varje år har vi kontakt med tusentals människor och varje kontakt räknas. Rätt person ska alltid matchas med rätt företag.

"Panduro befinner sig just nu i en transformation där e-handeln växer kraftigt. För oss har det är varit oerhört tacksamt att ha en partner som E-commerce Recruit som verkligt har erfarenhet av e-handel och förstår vårt behov.”
Philip Mossinger
CMO / Panduro
"Jag tycker att processen med e-commerce recruit har varit väldigt smidig. Jag kände redan från start att de snabbt förstod vad jag hade tänkt mig och hade redan efter ett par veckor fått en presentation av första urvalet."
Qamyar Ghomi
LRF

Låt oss hjälpa ditt företag också!

Vi skräddarsyr alltid våra rekryteringslösningar utifrån just ditt behov och dina förutsättningar. Några exempel på roller vi rekryterar är CRM-Manager, E-commerce Manager, Copywriter, CMO, Social Media Manager, Performance Marketing Managers och liknande roller. Vi arbetar i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Rekrytering via
E-commerce Recruit

Alla våra rekryteringsprocesser innehåller olika delar vars proportion skiljer sig åt för tjänst till tjänst. Det gemensamma för de flesta tjänsterna är att en majoritet av slutkandidaterna kommer från vårt enorma nätverk av digitala kompetenser. Vi har lång erfarenhet och kunskap av rekrytering inom e-handel och digital marknadsföring.

När uppdraget att hitta en kandidat landar på vårt bord börjar processen med att vi gör en djupdykning i vårt interna nätverk. Med ett av Sveriges största nätverk av e-handelskompetenser så är det här vi ofta hittar några av de allra bästa kandidaterna. Detta ger oss en unik position och ett stort försprång i branschen jämfört med de traditionella rekryteringsföretag som finns. 

När man söker specialistkompetens är det även värdefullt att gå ut med en annons och information i olika kanaler. Syftet med detta är tvådelat; att säkerställa att man når ut till alla de kandidater som vill arbeta på företaget och för att stärka företagets varumärke med hjälp av employer branding. I denna process arbetade vi mycket med sociala medier där vi har en bred men relevant målgrupp inom det digitala området.

För att nå ut maximalt och verkligen fånga alla jobbsökande går vi även ut med traditionella annonser. Ibland nyttjar vi även traditionella plattformar men primärt använder vi oss av våra exklusiva jobbannonskanaler; Ehandel.se där vi syns både på sajt och i nyhetsbrev samt i Tony Hammarlunds nyhetsbrev som går till cirka 5000 digitala marknadsförare.

På toppen av allt annat är search / headhunting en viktig del i alla våra rekryteringsprocesser. I detta rekryteringssteg tar vi aktivt kontakt med de kandidater som inte aktiv söker jobb – men som vi tror är lämpade för tjänsten. 

När vi i en process har byggt upp ett brett urval av intressanta kompetenser till tjänsten sätter vi igång med det mer traditionella rekryteringsarbetet. Här är vår långa erfarenhet som rekryteringsföretag direkt avgörande. Vi tycker att det är viktigt att alla delar genomförs av hög kvalité och med hög kompetens inom både rekrytering och e-handel. Detta för att kunna säkra kompetensen under intervjuer och vid referenstagning. Vi har därför kompetens i bolaget som tillsammans har mer än 10 års erfarenhet av rekryteringshantverket och lika lång erfarenhet av e-handelsbranschen.

#GrowWithPassion
#GrowWithExperience
#GrowWithKnowledge
#GrowWithNetwork

Vi på E-commerce recruit är övertygade om att det är passionen som gör skillnad i vardagen även om den digitala kompetensen alltid måste vara grunden som får huset att stå.

Alla våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar som kan e-handel / digitalt.

Kontakta oss

Kontakta oss om du söker ett rekryteringsföretag som är specialist på digitala kompetenser inom e-handel eller digital marknadsföring. 

Telefon: 010 - 199 35 50
Adress: Lilla Torg 4, Malmö
Adress: Drottninggatan 33, Stockholm

Först
behovsanalys

Av erfarenhet vet vi att en lyckad rekrytering alltid skall utföras strategiskt utefter dess unika behov. För oss är det viktigt att lära känna och förstå din verksamhets organisation och företagskultur för en lyckad rekrytering oavsett var i organisationen behovet uppstår.

Sedan
rekrytering

Samtliga av våra rekryterare är utbildade inom rekrytering och tränade för att definiera styrkor, potential och svagheter i intervjuer med kandidater. Vår personal har även en djup förståelse för e-handel, vilket gör det lättare i förståelsen av vilken person just ni letar efter. 

Sist
kandidatträffar

I slutändan är det du som bestämmer. Innan beslut fattas träffar du därför processens toppkandidater för egna intervjuer. På dessa kandidater tar vi även referenser och genomför eventuella tester. Vi finner i detta steg din nästa e-handelsstjärna.