Digital framgång
genom kompetens

FLEXIBLA LÖSNINGAR INOM REKRYTERING OCH HEADHUNTING FÖR ATT HITTA TALANGER

NÅGRA AV VÅRA PARTNERS

Optimizing Digital Commerce
Through Talents

Rekrytering

Ska du anställa / rekrytera personal för att växa eller förändra din organisation så hjälper vi dig att hitta din nästa talang. Med gedigen utbildning i rekryteringshantverket och kunskap för att verifiera kompetens inom digital commerce och e-handel kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Headhunting

Headhunting är lösningen när du söker ett stort kontaktnätverk inom digital commerce / e-handel. I vårt nätverk finns garanterat din nästa specialist eller ledare. Med senior erfarenhet av headhunting har vi kunskapen och nätverket för att hitta de bästa i branschen. 

Try and Hire

Med Try and Hire (hyr-rekrytering) så kan du kombinera en hyrlösning  med en eventuell rekrytering. Du hyr först in kompetens, men kan när du vill och om du vill ta över personen i anställning. Detta är en bra lösning när behovet är osäkert eller om du inte får eller vill anställa direkt. 

Högpresterande talanger

Varje behov är unikt och för att du ska få den bästa lösningen så skräddarsyr vi alltid rekryteringsupplägget utifrån varje kund. Alla våra rekryterare är utbildade inom kompetensbaserad rekrytering samt i testverktyg för utvärdering och analys av profil, personlighet och kvalifikationer.

Här hitta du exempel på kompetenser och talanger i vårt nätverk.

E-HANDEL

MARKNADSFÖRING

C-LEVEL

ORGANISATION

NÅGRA AV VÅRA SAMARBETEN

Några av våra kunder

Vi har samarbetat med många företag i flera olika branscher. Nedan hittar du ett urval av alla de företag som vi med hjälpt att hitta talanger genom anställning eller via konsultuppdrag.

Rekrytering inom E-handel
och digital commerce

Rekrytering, headhunting eller try and hire är alla olika tjänster som syftar till att hitta den bästa kandidaten utifrån dina förutsättningar. För oss på E-commerce Recruit är det viktigt att detta arbete grundar sig i ett gediget rekryteringshantverk, vilket är anledningen till att alla våra rekryterare är utbildade inom kompetensbaserade rekrytering. Utöver detta har vi kunskap och erfarenhet från att att praktiskt arbeta med digitalisering, e-handel och digital marknadsföring. Sammantaget är vi ett rekryteringsföretag med förmåga att hjälpa dig att växa din organisation, oavsett vilken lösning du efterfrågar.

25 000+ kandidater

Vi bygger proaktivt nätverk digital handel / E-handel och digital marknadsföring och kan därför garantera dig ett bredare och mer kvalificerat utbud av kandidater än någon annan i en rekryteringsprocess.

Hela Sverige

Vi har sedan starten värdesatt en närvaro och en personlig kontakt med de parter vi arbetar med. Därför har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, men besöker självklart dig oavsett var i Sverige du har din verksamhet.

Kunskap / Erfarenhet

Tillsamman har våra rekryterare över 40-års erfarenhet av rekryteringsbranschen och över 25-års erfarenhet av digital handel / marknadsföring. Vi har hjälpt organisationer på alla nivåer och inom både B2C och B2B.

Sagt om oss

J.Lindeberg

”Det jag uppskattade var att E-commerce Recruit snabbt kunde scanna av marknaden och få fram specialister av hög kvalité. Jag uppskattade även att jag inte bara fick kandidater skickade till mig utan att min kontaktperson verkligen tog sig tid att diskutera hur olika personer passade in i specifika roller och hur de checkade olika boxar som är viktiga för våra övergripande mål.”

Andreas Koschnike

CDON GROUP

”Vi försökte själva hitta någon till tjänsten men fann det svårt att hitta rätt person. När vi väl tog in E-commerce Recruit gick det väldigt fort. Det var tack vare deras stora kontaktnät som Elsa dök upp på vår radar.”

David Olhed

Home Furnishing Nordic

”En väldigt stor fördel med ett långsiktigt och strategiskt samarbete är att E-commerce Recruit inte bara lärt känna företaget – de har även lärt känna mig som ledare. De kan därför hitta kandidater som både uppfyller grundkraven och som har den personlighet och det arbetssätt som passar min organisation och min ledarstil.”

Emilie Persson

Ditt behov, vår styrka

Digital framgång genom kompetens

Följ oss för aktuella jobb och uppdrag inom digital commerce.