Rekrytering = söka, attrahera och kontraktera resurser

Vi skräddarsyr alltid våra lösningar utifrån just ditt behov och dina förutsättningar. Efter kontakt tar vi fram ett förslag som passar just dig.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

Sagt om oss

Vi rekryterar

Vi hjälper dig med tjänster relaterade till e-handel. Vår främsta styrka är roller inom försäljning och marknadsföring. Vi rekryterar exempelvis: 

Först
behovsanalys

Av erfarenhet vet vi att en lyckad rekrytering alltid skall utföras strategiskt utefter dess unika behov. För oss är det viktigt att lära känna och förstå din verksamhets organisation och företagskultur för en lyckad rekrytering oavsett var i organisationen behovet uppstår.

Sedan
rekrytering

Samtliga av våra rekryterare är utbildade inom rekrytering och tränade för att definiera styrkor, potential och svagheter i intervjuer med kandidater. Vår personal har även en djup förståelse för e-handel, vilket gör det lättare i förståelsen av vilken person just ni letar efter. 

Sist
kandidatträffar

I slutändan är det du som bestämmer. Innan beslut fattas träffar du därför processens toppkandidater för egna intervjuer. På dessa kandidater tar vi även referenser och genomför eventuella tester. Vi finner i detta steg din nästa e-handelsstjärna. 

Kontakta oss

Erfarna rekryterare, erfarna inom e-handel - vi hjälper dig att hitta rätt

Telefon: 010 - 199 35 50
Adress: Lilla Torg 4, Malmö
Adress: Kungsgatan 37, Stockholm