Konsulter inom
e-handel

Vi skräddarsyr alltid våra lösningar utifrån just ditt behov och dina förutsättningar. Efter kontakt tar vi fram ett förslag som passar just dig. Vi arbetar i hela Sverige.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

E-handelskonsulter i hela Sverige

Vi erbjuder konsultlösningar för dig som behöver tillfällig eller strategisk kompetens. Utifrån dina behov och målsättningar tar vi fram en lösning anpassad för dig. I vårt nätverk har vi konsulter inom e-handel som är både operativa och strategiska. Vi erbjuder konsulter på alla nivåer och inom alla områden inom e-handel. Kanske behöver du en interimlösning på ledande befattning, en tillfällig projektledare för ett strategiskt projekt eller så behöver du en temporär hjälp att optimera din digitala marknadsföring. Vi har konsulterna inom e-handel som hjälper dig att utveckla verksamheten. 

Vi hjälper dig med konsulter inom e-handel:

Konsulter inom e-handel

Tillfälliga lösningar kan ibland vara strategiskt och operativt viktigt för din verksamhet. Vi har konsulter för många olika tillfällen, när du har behov av;

Strategiskt kunnande

En konsult bör ha lång erfarenhet från olika typer av verksamhet. Vid strategisk utveckling krävs ofta stort kunnande och erfarenhet från flera olika bolag. En konsult för snabbt in ny kompetens i bolaget.

Projektledning

Projekt utanför den vanliga arbetsgången kan med fördel lösas av en inhyrd konsult med specialistkompetens. Kanske ska du byta CMS, ekonomisystem, betallösning eller något annat. 

Interimlösningar

Som tillväxtbolag sker det ständiga förändringar i organisationen och det kan vara svårt att förutspå behovet eller vilken roll som krävs härnäst. En tillfällig kvalificerad resurs kan hjälpa dig att landa rätt innan du bestämmer dig. 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra olika konsult- och personallösningar.

Telefon: 010 - 199 35 50
Adress: Lilla Torg 4, Malmö
Adress: Kungsgatan 37, Stockholm