Digital framgång
genom inhyrd kompetens

FLEXIBLA KONSULTLÖSNINGAR

NÅGRA AV VÅRA PARTNERS

Optimizing Digital Commerce
Through Talents

Skräddarsydda konsultlösningar

Varje behov är unikt och för att du ska få den bästa lösningen så skräddarsyr vi alltid konsultupplägget utifrån varje kund. En lösning kan vara på kort- eller lång sikt, för tillfälliga projekt eller för att optimera affären.   

I vårt nätverk av konsulter så har vi talanger tillgängliga inom allt du kan tänka dig på den digitala arenan. Här är några exempel på kompetensområden där vi har verifierade konsulter som hjälper er i er digitala utveckling.

E-HANDEL

MARKNADSFÖRING

DIGITAL UTVECKLING

Konsulter / Interim

Behöver du hyra in / anlita flexibel kompetens för korta eller långa projekt, eller för att täcka för tillfälliga behov så är våra interimslösningar något för dig. Vi tar fram en konsult som passar just ditt företag och ditt behov. Vill du senare anställa personen så går det självklart bra att göra. Detta kallas ofta hyr-rekrytering eller try and hire.

OpenTalent

OpenTalent är en plattform där beställare och konsult träffas på lika villkor. På vår öppna marknadsplats lägger du upp ditt uppdrag, matschas mot lämpliga konsulter och du anlitar den mest lämpade konsulten. Konsultförmedling, kontrakt, tidrapportering och betalning sker helt friktionsfritt. I bakgrunden tar ni del av vår expertis. 

NÅGRA AV VÅRA SAMARBETEN

Några av våra kunder

Vi har samarbetat med många företag i flera olika branscher. Nedan hittar du ett urval av alla de företag som vi med hjälpt att hitta talanger genom anställning eller via konsultuppdrag.

Sagt om oss

Andreas Koschnike

”Det jag uppskattade var att E-commerce Recruit snabbt kunde scanna av marknaden och få fram specialister av hög kvalité. Jag uppskattade även att jag inte bara fick kandidater skickade till mig utan att min kontaktperson verkligen tog sig tid att diskutera hur olika personer passade in i specifika roller och hur de checkade olika boxar som är viktiga för våra övergripande mål.”

David Olhed

”Vi försökte själva hitta någon till tjänsten men fann det svårt att hitta rätt person. När vi väl tog in E-commerce Recruit gick det väldigt fort. Det var tack vare deras stora kontaktnät som Elsa dök upp på vår radar.”

Emilie Persson

”En väldigt stor fördel med ett långsiktigt och strategiskt samarbete är att E-commerce Recruit inte bara lärt känna företaget – de har även lärt känna mig som ledare. De kan därför hitta kandidater som både uppfyller grundkraven och som har den personlighet och det arbetssätt som passar min organisation och min ledarstil.”

Ditt behov, vår styrka

Digital framgång genom kompetens

Följ oss för aktuella jobb och uppdrag inom digital commerce.