KONSULTER / INTERIM

Är du intresserad av en konsult- eller interimlösning?

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

Vi erbjuder konsult- / interimlösningar för dig som behöver kompetens inom e-handel eller det digitala området för ett tillfälligt eller strategiskt behov. Utifrån dina behov och målsättningar tar vi fram en lösning för att du ska få den bästa experten för ditt projekt. I vårt nätverk har vi tillgång till några av de mest kvalificerade konsulterna inom e-handel, digitalisering, projektledning och digital marknadsföring. Vi erbjuder lösningar på alla nivåer i din organisation. Kanske behöver du en konsultlösning på ledande befattning, en tillfällig projektledare för ett strategiskt projekt, täcka upp vid föräldraledighet eller så behöver du en temporär hjälp att optimera din digitala marknadsföring. 

"Genom att vara konsult på E-commerce Recruit fick jag möjligheten att vara verksam på ett otroligt spännande bolag och dessutom i en roll som matchade mina kunskaper och intressen. Dessutom kunde jag fokusera helt på uppdraget då E-commerce Recruit hade satt upp system som innebar minimalt med administrativt arbete för mig som konsult."
Johan Karlsson
Konsult / MASSIVE
"Jag tycker att processen med e-commerce recruit har varit väldigt smidig. Jag kände redan från start att de snabbt förstod vad jag hade tänkt mig och fick snabbt därefter förslag på konsulter som kunde hjälpa mig att komma vidare i projektet."
Qamyar Ghomi
CCO / LRF media

Låt oss hjälpa ditt företag också!

Vi skräddarsyr alltid våra konsultlösningar utifrån just ditt behov och dina förutsättningar. Vi kan erbjuda interim – och konsultlösningar för alla positioner inom digital marknadsföring och e-handel. Vi arbetar i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Konsulter via
E-commerce Recruit

Vi har ett stort antal kandidater i vårt nätverk med kompetens att ta sig ann ditt uppdrag. Alla uppdrag ser olika ut så för bästa möjliga lösning så utgår vi från ditt behov och tar fram ett förslag utifrån det. 

När du hyr in en expert genom oss så får du en flexibel lösning där du betalar en avgifter per månad, där allt ingår. Lösningen skapar flexibilitet samtidigt som du får ta del av expertkompetens från liknande uppdrag. 

Varje bolag och situation är unik. Ett potentiellt konsultuppdrag börjar därför med en analys av nuläget för att komma fram till hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vår erfarna personal har lång erfarenhet av att hitta/ta fram en konsult hos oss med rätt kompetens.

Nuläget berättar var du är men det är din målsättning som avgör vilken konsult som bäst kan hjälpa dig att nå ditt mål. När vi vet din organisations nuläge och målsättningar framåt så kan vi tillsammans med ditt behov ta fram och presentera de kandidater som vi bäst tror matchar dina förväntningar.

För att lösa ditt konsultbehov så utgår vi från din unika situation. Behöver du en konsult på kort sikt eller på lång sikt, vill du ha en konsult på deltid eller heltid, vilka kompetenskrav har du på konsulten? Vi har konsulter inom alla områden i e-handelsbranschen som kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet.

Vill du ha tips och råd kring olika e-handelsfrågeställningar? I samarbete med ehandel erbjuder vi en rådgivning där du får prata med en expert inom olika områden för att reda ut dina frågeställningar. Läs mer här.

Vill du arbeta som konsult?

Är du interimkonsult eller har en karriär inom e-handel och nu vill hjälpa bolag att växa? Då ska du registrera dig hos oss för att bli en del av vårt nätverk. Läs mer via länken här om hur det går till att bli konsult hos oss. 

#GrowWithPassion
#GrowWithExperience
#GrowWithKnowledge
#GrowWithNetwork

Vi på E-commerce recruit är övertygade om att det är passionen som gör skillnad i vardagen även om den digitala kompetensen alltid måste vara grunden som får huset att stå.

Alla våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar som kan e-handel / digitalt.

Kontakta oss

Telefon: 010 - 199 35 50
Adress: Lilla Torg 4, Malmö
Adress: Kungsgatan 20, Göteborg
Adress: Drottninggatan 33, Stockholm

Först
behovsanalys

Av erfarenhet vet vi att en lyckad rekrytering alltid skall utföras strategiskt utefter dess unika behov. För oss är det viktigt att lära känna och förstå din verksamhets organisation och företagskultur för en lyckad rekrytering oavsett var i organisationen behovet uppstår.

Sedan
rekrytering

Samtliga av våra rekryterare är utbildade inom rekrytering och tränade för att definiera styrkor, potential och svagheter i intervjuer med kandidater. Vår personal har även en djup förståelse för e-handel, vilket gör det lättare i förståelsen av vilken person just ni letar efter. 

Sist
kandidatträffar

I slutändan är det du som bestämmer. Innan beslut fattas träffar du därför processens toppkandidater för egna intervjuer. På dessa kandidater tar vi även referenser och genomför eventuella tester. Vi finner i detta steg din nästa e-handelsstjärna.