Ditt behov, vår styrka

Styrelserekrytering Advisory board Ledamot Ordförande

Vi tillsätter professionella ledamöter / ordförande / advisory board med stark digital kompetens

NÅGRA AV VÅRA PARTNERS

Optimizing Ecommerce
Through Talents

Vi arbetar aktivt med gedigna searchprocesser för att hitta rätt kompetens till olika styrelseuppdrag och advisory board som kräver digital kompetens och/eller erfarenhet av e-handel. Genom åren har vi även byggt ett stort nätverk av senior kompetens som kan hjälpa ditt bolag att växa.  

Mångfald och diversifiering

En styrelse som består av en diversifierade ledamöter överträffar enligt studier den genomsnittliga prestationen. Vi arbetar därför med mångfald och rätt kompetensspridning vid tillsättning av styrelsepositioner.

Stort nätverk

Som nischad och erfaren aktör med hög kompetens inom det digitala landskapet har vi genom åren byggt upp ett stort nätverk. Vid en styrelserekrytering utgår vi från detta nätverk i e-handelsbranschen för att hitta rätt kompetens till er styrelse.

Gedigen erfarenhet

Styrelserekrytering utförs uteslutande av senior personal som har många år i branschen. Ingenting lämnas åt slumpen utan hantverket inom executive search ligger till grund för att säkerställa en gedigen och professionell rekryteringsprocess.

Vi stärker din styrelse

Våra seniora rekryterare har mer än 15 års erfarenhet av rekryteringsbranschen och flera har även startat och drivit e-handelsbolag.

Alla våra processer  bygger på ett gediget hantverk för att hitta rätt styrelsemedlem för just ert bolag. Vår långa erfarenhet av executive search och rekrytering, tillsammans med vårt enorma digitala nätverk sav digitala kompetenser gör oss till en oslagbar partner när ni ska stärka er styrelse.  

När man söker styrelsekompetens är förarbetet något av det viktigaste i processen. Vi intervjuar ägare, styrelseledamöter samt VD för att få fram rätt förutsättningar för att hitta rätt ledamot eller ordförande. 

När ett nytt styrelseuppdrag landar hos oss gör en djupdykning i vårt interna nätverk. Med ett av Sveriges största nätverk av e-handelskompetenser så är det här vi ofta hittar de mest lämpade kandidaterna till ett styrelseuppdrag.  

På toppen av allt annat är search / headhunting en viktig del i alla våra processer. I detta steg tar vi aktivt kontakt med de potentiella styrelsekandidater  som vi tror är bäst lämpade för uppdraget enligt er kravprofil. 

Genom intervjuer, tester och företagscase säkerställer vi att kandidaten har rätt kompetens för er styrelse. Vi gör under processen en gedigen kontroll av de potentiella kandidaterna så att de både uppfyller era krav och har rätt förutsättningar för positionen.  

I alla uppdrag är det enormt viktigt att alla delar genomförs av hög kvalité och med hög kompetens inom både rekrytering och e-handel. Detta för att kunna säkra rätt kompetens hos de potentiella ledamöterna under hela processen. Vi har därför kompetens i bolaget som tillsammans har mer än 20 års erfarenhet av rekryteringshantverket och lika lång erfarenhet av e-handelsbranschen.

Sanny Malmberg

Sanny Malmberg

CEO / FOUNDER

15+ års erfarenhet från rekryteringsbranschen

sanny@ecommercerecruit.se | 072 – 600 64 22

Oscar Eidering

Regional Manager

15 års erfarenhet av e-handel och rekrytering

oscar@ecommercerecruit.se | 070 – 818 81 55

Sagt om oss

Andreas Koschnike

”Det jag uppskattade var att E-commerce Recruit snabbt kunde scanna av marknaden och få fram specialister av hög kvalité. Jag uppskattade även att jag inte bara fick kandidater skickade till mig utan att min kontaktperson verkligen tog sig tid att diskutera hur olika personer passade in i specifika roller och hur de checkade olika boxar som är viktiga för våra övergripande mål.”

David Olhed

”Vi försökte själva hitta någon till tjänsten men fann det svårt att hitta rätt person. När vi väl tog in E-commerce Recruit gick det väldigt fort. Det var tack vare deras stora kontaktnät som Elsa dök upp på vår radar.”

Emilie Persson

”En väldigt stor fördel med ett långsiktigt och strategiskt samarbete är att E-commerce Recruit inte bara lärt känna företaget – de har även lärt känna mig som ledare. De kan därför hitta kandidater som både uppfyller grundkraven och som har den personlighet och det arbetssätt som passar min organisation och min ledarstil.”

Ditt behov, vår styrka

Digital framgång genom kompetens

Följ oss för aktuella jobb och uppdrag inom e-handel och digital marknadsföring.

Först
behovsanalys

Av erfarenhet vet vi att en lyckad rekrytering alltid skall utföras strategiskt utefter dess unika behov. För oss är det viktigt att lära känna och förstå din verksamhets organisation och företagskultur för en lyckad rekrytering oavsett var i organisationen behovet uppstår.

Sedan
rekrytering

Samtliga av våra rekryterare är utbildade inom rekrytering och tränade för att definiera styrkor, potential och svagheter i intervjuer med kandidater. Vår personal har även en djup förståelse för e-handel, vilket gör det lättare i förståelsen av vilken person just ni letar efter. 

Sist
kandidatträffar

I slutändan är det du som bestämmer. Innan beslut fattas träffar du därför processens toppkandidater för egna intervjuer. På dessa kandidater tar vi även referenser och genomför eventuella tester. Vi finner i detta steg din nästa e-handelsstjärna.