Varför E-commerce Recruit

Vi skapar digital framgång genom kompetens

Sedan 2019 har vi utfört hundratals rekryteringar med fokus på digital kompetens. Alla våra rekryterare är utbildade inom kompetensbaserade rekrytering och vi värderar ett gediget rekryteringshantverk i alla processer.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Optimizing Digital Commerce
Through Talents

Digitala rekryterare

Våra rekryterare har inte bara en gedigen utbildning och erfarenhet av rekrytering, de har dessutom erfarenhet från E-handel och digital handel. Kombinationen gör oss till experter på att hitta rätt digital kompetens utifrån dina förutsättningar och mål. 

Våra rekryteringstjänster omfattar:

Rekrytering – När du ska anställa personal

Hyrlösningar – hyr först, anställ sen

Search – vi headhuntar den bästa

Konsulter – vi har konsulten till ditt uppdrag

Lita inte på vårt ord

Men lita på våra kunder…

Andreas Koschnike

”Det jag uppskattade var att E-commerce Recruit snabbt kunde scanna av marknaden och få fram specialister av hög kvalité. Jag uppskattade även att jag inte bara fick kandidater skickade till mig utan att min kontaktperson verkligen tog sig tid att diskutera hur olika personer passade in i specifika roller och hur de checkade olika boxar som är viktiga för våra övergripande mål.”

– J.Lindeberg

Cecilia Karlsson

”E-commerce recruit har varit en väldigt viktig samarbetspartner i denna process. Det var tydligt redan från början att E-commerce recruit förstod oss som företag och var vi befann oss. Det gjorde att vi fick otroligt skarpa och bra kandidatpresentationer, som gjorde vår process snabb och effektiv. Vi kände också direkt att man på E-commerce recruit förstod vad som var viktigt när det kom till den personliga aspekten hos medarbetare och vilka värderingar som var viktigt för oss framåt.”

– Fyrklövern

Emilie Persson

”En väldigt stor fördel med ett långsiktigt och strategiskt samarbete är att E-commerce Recruit inte bara lärt känna företaget – de har även lärt känna mig som ledare. De kan därför hitta kandidater som både uppfyller grundkraven och som har den personlighet och det arbetssätt som passar min organisation och min ledarstil.”

– Home Furnishing Nordic

Vi hittar talanger för digital tillväxt

Stort nätverk av digital kompetens

Som nischad aktör har vi sedan starten 2019 fokuserat på att bygga upp Sveriges största nätverk av digitala kompetenser. Det görs genom proaktivt dialoger med de bästa kandidaterna i branschen. Idag närmar vi oss 30000 kandidater i vår databas.

Unika samarbeten i branschen

Vi har exklusiva partners för att nå specialister inom vårt område. Våra jobb syns bland annat på ehandel.se och når ut till hela vår databas via e-post och via våra sociala kanaler där vi sammanlagt har över 10000 följare.

Hundratals nöjda kunder

Vi lägger stort värde i att alltid säkerställa att våra kunder och kandidater är nöjda. Varje år har vi kontakt med tusentals människor och varje kontakt räknas. Rätt person ska alltid matchas med rätt företag.

Framgång i siffror

1 +

Tillsatta talanger

1 %

Vinnande kandidater
från eget nätverk

1 %

Kundnöjdhet

1 +

Nätverk av anslutna interimskonsulter

1

Lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö

1 +

E-handelskompetenser i nätverket

Always Top Quality

NÅGRA AV VÅRA SAMARBETEN

Referenser

Vi har samarbetat med många företag i flera olika branscher. Nedan hittar du ett urval av alla de företag som vi med hjälpt att hitta talanger genom anställning eller via konsultuppdrag.

Ditt behov, vår styrka

Digital framgång genom kompetens

Följ oss för aktuella jobb och uppdrag inom digital commerce.