Grow With Customer Satisfaction

Nöjda kunder i hela Sverige

Några av våra kunder

Efva Attling rekrytering

EFVA ATTLING

Content & CRM Specialist, Marketing Coordinator och E-commerce Coordinator

Efva Attling öppnade sin ateljé 1999 på Hornsgatan 42 på Söder i centrala Stockholm. Framgången beror till stor del på hängivenhet till företagets vision och affärsidé, att skapa unika smycken och design med en tanke. I en värld av stress och måsten vill Efva Attling Stockholm inspirera människor och göra någon lite lyckligare.

Vi på E-commerce Recruit har ett strategiskt samarbete med Afva Attling och har tillsatt fler viktiga roller för bolaget. 

Skärmavbild 2024-05-27 kl. 10.20.37

& OTHER STORIES

Paid media Specialist

& Other Stories är ett modemärke för kvinnor som säljer en bredd av produkter såsom väskor, skor och kläder. Företaget ser gärna att du använder deras produkter för att skapa dig en egen stil.

Vi på E-commerce Recruit fick uppdraget att hitta en Paid Media Specialist till & Other Stories som ska leda det dagliga operativa och strategiska arbetet för bolagets betalda annonsering. 

djerfavenue-ref

Djerf avenue

Head of Operations

Djerf Avenue är ett klädmärke med fokus på hållbarhet, etisk tillverkning och transparens. Företaget grundades av influencern Matilda Djerf och har sedan dess gjort stor succé världen över.

Vi på E-commerce Recruit fick uppdraget att hitta en Head of Operations till Djerf Avenue som ska leda det dagliga operativa arbetet på ett av Sveriges snabbast växande livsstilsbolag. 

Skärmavbild 2023-06-16 kl. 10.27.23

J.Lindeberg

Marketplace Manager, E-commerce Growth Lead, CRM-Manager, Copywriter, mfl.

Under ett längre samarbete så har vi rekryterar flera digitala nyckelroller åt J.Lindeberg. För J.Lindeberg är detta viktigt att hitta personal som förstår deras kärnvärden och produkt, samtidigt som de är bra på hitta nya vägar framåt. Även om man inte vet exakt vad som händer och hur det kommer att påverka så måste man kunna förstå och hitta lösningar för hur det kan användas för att föra bolaget framåt. Det är även viktigt att gruppen som anställs inte blir för homogen, utan mixen av kompetens och olika bakgrund tillför väldigt mycket till organisationen.
Skärmavbild 2023-06-16 kl. 13.43.24

WAKAKUU

CEO

Vi tillsatte en CEO till snabbväxande e-handelsbolaget Wakakuu som sökte en erfaren och kommersiellt driven CEO. VD-rollen hade tidigare legat hos en av grundarna som nu vill fokusera på annat inom verksamhet. Uppgiften för ny CEO är att leda den fortsatta tillväxtresan och arbetet kring den strategiska inriktningen och det operativa arbetet.
massive-webb

MASSIVE

Social Media Specialist

Massive är ett svenskt företag som jobbar med produktion av videospel. Som spelutvecklingsbolaget har de en unik position där de är världsledande inom flera områden. 

Vi på E-commerce Recruit fick uppdraget att ta fram en konsult med stor passion för spel och Sociala Medier. I vårt nätverk av konsulter är detta en av de specialistroller vi erbjuder. 

orkla-ref

Orkla

Digital Portfolio Manager

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Med denna tjänst ville de hitta en person som primärt ansvarar för framdriften och den digitala förflyttningen av Orkla Foods varumärkesportfölj i enlighet med övergripande mål och strategier.

stickerapp-ref

StickerApp

CMO / Marknadschef

StickerApp är ett världsledande bolag när det kommer till klistermärken, dekaler, stickers och etiketter. E-commerce Recruit fick uppdraget att hitta en CMO som kunde ta sig ann en nyckelroll inom bolaget och säkerställa en stark och lönsam varumärkesresa. Personen skulle leda en internationell marknadsavdelning med kompetens från allt från performance marketing till lojalitet.

CDON

CDON

CPO (Chief Product Officer) till ledningsgrupp

CDON är Nordens största marknadsplats och ett av Sveriges mest välkända e-handelsbolag. För att fortsätta sin utveckling fick vi uppdraget att headhunta en framtida CPO med lång erfarenhet av digitalisering, teknikutveckling, kundnöjdhet och personalledning. Personen skulle också bli en del av ledningsgruppen på CDON.

CAIA Cosmetics

CAIA

Influencer Marketing Manager

CAIA är ett snabbväxande svenskt makeupföretag med Bianca Ingrosso som en av grundarna. Företaget marknadsför sig främst i olika kanaler inom sociala medier vilket gör Influencer Marketing till ett otroligt viktigt område för bolagets satsning.

panduro

Panduro

Head of E-commerce

Panduro är ett bolag med lång historia som nu är i kraftig tillväxt när det kommer till den digitala affären. De satsas mycket på att ta ytterligare mark och ett steg i denna satsning var att anställa en Head of E-commerce.

Bonti

Bonti

E-commerce Manager

Bonti har funnits i mer än 30 år men har nu valt att intensifiera sin satsning inom e-handel. Vi på E-commerce Recruit fick uppdraget att hitta denna person som skulle utveckla och optimera bolagets digitala kanaler, men med ett ständigt närvarande omnichannelperspektiv.

hfn-e-commerce

Home Furnishing Nordic

Strategisk partner

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl. a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi på E-commerce Recruit har fått förtroendet att rekrytera till över 20 olika tjänster till bolagen.

Årets bästa rekryteringsföretag

Utsedda till Årets Rekryteringsföretag

Följande jurymotivering gav oss en finalplats i denna ärofyllda award:

”E-commerce Recruit Nordic har etablerat sig som en stark och självklar aktör inom sin nisch mot e-handels bolag och digital kompetens. Med ett stort kandidatnätverk, hög leveransprecision, ett kundnära förhållningssätt och stor kunskapsnivå har de lyckats öka sin omsättning med 60 %. En imponerande utveckling och resa gör att vi utnämner bolaget som finalist till utmärkelsen Årets Rekryteringsföretag”

Utsedda till Årets Raket

Följande jurymotivering gav oss en finalplats i denna ärofyllda award:

Med inriktning på roller inom e-handelsorganisationer har E-commerce Recruit under året tagit stora kliv in i en snabbväxande marknad och haft en fantastisk utveckling och tillväxt. Med samarbeten som grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision är de en aktör att räkna med idag och imorgon vilket kvalificerar dom till finalplatsen som Årets Raket inom rekryterings och bemanningsbranschen

Kontakta oss

Telefon: 010 - 199 35 50
Adress: Drottninggatan 33, Stockholm
Adress: Lilla Torg 4, Malmö
Adress: TBA, Göteborg