Grow With Customer Satisfaction

Nöjda kunder i hela Sverige

Några av våra nöjda kunder

CDON

CPO (Chief Product Officer), CDON

CDON är Nordens största marknadsplats och ett av Sveriges mest välkända e-handelsbolag. För att fortsätta sin utveckling fick vi uppdraget att headhunta en framtida CPO med lång erfarenhet av digitalisering, teknikutveckling, kundnöjdhet och personalledning. Personen skulle också bli en del av ledningsgruppen på CDON.

Social Media Specialist, MASSIVE

Massive är ett svenskt företag som jobbar med produktion av videospel. Som spelutvecklingsbolaget har de en unik position där de är världsledande inom flera områden. 

Vi på E-commerce Recruit fick uppdraget att ta fram en konsult med stor passion för spel och Sociala Medier. I vårt nätverk av konsulter är detta en av de specialistroller vi erbjuder. 

Head of E-commerce, Panduro

Panduro är ett bolag med lång historia som nu är i kraftig tillväxt när det kommer till den digitala affären. De satsas mycket på att ta ytterligare mark och ett steg i denna satsning var att anställa en Head of E-commerce.

Strategisk partner, Home Furnishing Nordic

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl. a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi på E-commerce Recruit har fått förtroendet att rekrytera till över 20 olika tjänster till bolagen.

hfn-e-commerce

E-commerce Manager, Nordiska Fönster

Nordiska Fönster grundades i Ängelholm 2010 som återförsäljare av andra varumärken. De såg snabbt behovet av förbättringar i branschen och började att utvecklade produkter i egen regi för att kunna möta kundernas behov. Vi på E-commerce Recruit fick uppdraget att hitta en person som kan ha det övergripande ansvaret för bolagets e-handel och konsekvent arbeta för att förbättra kundnyttan. 

E-commerce Manager, Bonti

Bonti har funnits i mer än 30 år men har nu valt att intensifiera sin satsning inom e-handel. Vi på E-commerce Recruit fick uppdraget att hitta denna person som skulle utveckla och optimera bolagets digitala kanaler, men med ett ständigt närvarande omnichannelperspektiv.

Bonti

E-commerce Manager, LRF Media

LRF Media är ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas och med målet att dubbla omsättningen. Ett steg mot att nå det målet var att anställa en E-Commerce Manager för ett av sina varumärken, Landshopping.

Influencer Marketing Manager, CAIA

CAIA är ett snabbväxande svenskt makeupföretag med Bianca Ingrosso som en av grundarna. Företaget marknadsför sig främst i olika kanaler inom sociala medier vilket gör Influencer Marketing till ett otroligt viktigt område för bolagets satsning.

CAIA Cosmetics

Utsedda till Årets Raket 2021

Följande motivering gav oss en finalplats i denna ärofyllda award:

Med inriktning på roller inom e-handelsorganisationer har E-commerce Recruit under året tagit stora kliv in i en snabbväxande marknad och haft en fantastisk utveckling och tillväxt. Med samarbeten som grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision är de en aktör att räkna med idag och imorgon vilket kvalificerar dom till finalplatsen som Årets Raket inom rekryterings och bemanningsbranschen

Kontakta oss

Telefon: 010 - 199 35 50
Adress: Drottninggatan 33, Stockholm
Adress: Lilla Torg 4, Malmö
Adress: TBA, Göteborg