Vi utser Sveriges bästa medarbetare

E-STAR AWARDS

Vinnaren presenteras
SEPTEMBER 2021

Ett pris instiftat av
E-commerce recruit

E-star awards 2021

Den som väntar på något gott...

E-star Awards är tillbaka igen under 2021. Vi kommer löpande att uppdatera denna sida så att du får information om när det är dags.

Vill du veta vem som vann E-star Awards 2020? Du hittar vinnarna här.

Få ett mail när det är dags

Ser du fram emot E-star Awards 2021 och vill veta när nomineringen drar igång? Anmäl dig då här nedanför så får du ett mail när det är dags.

* indicates required

E-star awards

Om våra kategoripriser

Finalisterna till våra tre kategoripriser blev uttagna av vår jury under sommaren. Totalt har fyra personer per kategori gått vidare och röstningen var öppen till och med den 8 september.  

Alla har kunnat rösta en gång per kategori och vi har fått in en enorm mängd röster. Resultatet kommer nu att sammanställas och presteras på NXT den 24 september. Håll tummarna för att din favorit ska vinna!   

E-star Awards 2020

Vinnarna 2020

Läs mer om vinnarna och deras prestationer. Du kan även läsa vår porträtt om respektive vinnare där de berättar om sina respektive karriärsresor och prestationer.

Dela denna sida:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email

Nomineringen öppnar om

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Vinnaren är nu utsedd!

Om E-star awards

Vi hyllar medarbetaren

E-handelsbranschen växer fort och det talas ofta om alla de framgångsrika e-handelsföretag som finns där ute. Vi på E-commerce Recruit tycker att personalen och de individer som står bakom framgången förtjänar att hyllas. Med E-STAR AWARDS vill vi lyfta fram dessa individer och ge dem det fokus som de förtjänar.

Vem som helst kommer under sommaren/hösten att kunna nominera en vän eller en kollega. Det enda kravet var att personen är relevant inom respektive kategori.

Under hösten 2020 delade vi ut totalt fyra priser. Huvudpriset i E-STAR 2020 – Årets E-handelsprestation, tilldelas efter juryns beslut. Utöver huvudpriset delade vi ut tre kategoripriser, Årets Marknadsförare, Årets E-commerce Manager och Årets digitala ledare som alla tilldelades efter röstning som skedde här på sajten under augusti till september. 

För 2021 kommer vi att att ha samma kategorier och eventuellt utöka med ytterligare någon kategori. Vi hoppas att ni ser fram emot E-star Awards 2021 lika mycket som vi – så att vi tillsammans kan hålla alla fantastiska medarbetare.

Juryn

VI UTSER "E-STAR 2021"

Juryn presenteras under våren 2021

PERNILLA NYRENSTEN

Grundare och CEO av Revolutionrace.

KRISTOFFER VÄLIHARJU

CEO på CDON.

SARA ÖHMAN

Marketing Specialist och konsult.

JOHAN SVENSSON

CEO på Ehandel.

JONAS CARLSTRÖM

Facebookexpert och föreläsare.

JOACHIM LINDSTRÖM

CEO och medgrundare av iDeal Of Sweden.

PINGIS HADENIUS

CEO och medgrundare Löwengrip.

SANNY MALMBERG

Medgrundare och Rekryterare på E-commerce Recruit.