E-star awards 2022

Stort grattis till vinnarna!

Totalt fyra personer har nu vunnit ett av e-handelsbranschens finaste utmärkelse. Vi har utsett ”Årets E-handelsprestation”, ”Årets Drivkraft inom Hållbarhet”, ”Årets Digitala Marknadsstjärna” och ”Årets E-commerce Manager”.

Här nedanför kan ni se vinnarna i de olika kategorierna. Klicka på ”läs mer” för att läsa om respektive person och deras story för att att bli prisade E-stars. Längre ner kan du även ta del av prisutdelningen.

Vinnarporträtt

Robin Mostacero

Årets E-handelsprestation

David Bustos

Årets E-commerce Manager

Omid Ghanbari

Årets Digitala Marknadsstjärna

Tom Thörnblom

Årets Drivkraft, Hållbarhet

Dela denna sida:

E-star awards

Prisutdelningen 2022

De ärofyllda priserna i E-star Awards offentliggjordes på vår digitala prisutdelning under hösten 2022. Det var en stor mängd tittar och på bästa tittartid.   

I filmen kan du se när vi presenterar vinnarna i de olika kategorierna.  

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgick i från vid bedömningen. Vinnarna presenteras i vår digitala sändning den 1 oktober.

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta kan vara något som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Se finalister

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Rösta

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Rösta

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Rösta

Vinnarna 2021

Läs mer om vinnarna och deras prestationer. Du kan även läsa vår porträtt om respektive vinnare där de berättar om sina respektive karriärsresor och prestationer.

E-star Awards 2020

Vinnarna 2020

Läs mer om vinnarna och deras prestationer. Du kan även läsa vår porträtt om respektive vinnare där de berättar om sina respektive karriärsresor och prestationer.