Vi utser Sveriges bästa medarbetare

E-STAR AWARDS

Vinnaren presenteras
24 SEPTEMBER 2020

E-commerce recruit I SAMARBETE MED EHANDEL & NXT - STOCKHOLM

OM E-STAR AWARDS

E-STAR AWARDS är tillställningen där vi på E-commerce Recruit tillsammans med våra partners vill hylla medarbetaren och hans eller hennes prestation. Vi tycker att personalen och de individerna som står bakom företagens framgång förtjänar att hyllas. Ofta verkar de i det fördolda och prestationen når sällan offentlighetens rampljus. Med E-STAR AWARDS vill vi lyfta fram dessa individer och ge dem det fokus de förtjänar. Bara tänk vilken CV-boost det är att vinna pris som exempelvis Årets E-commerce Manager.

Känner du någon som genomfört en prestation som förtjänar att uppmärksammas? Då ska du passa på att nominera till någon av de kategorier du hittar här nedanför (nominera här). Nomineringen måste skickas in senast den 30e juni.

Vad vinner man?

Det största vinsten är känslan, äran och hyllningen. Vinnarna får dessutom en timmes karriärrådgivning och en personlig kontaktperson för aktiv hjälp att hitta sitt nästa drömjobb den dag det är aktuellt. Du får även tillgång till det digitala eventet NXT Stockholm. Vinnarna kommer även att lyftas i media med artiklar på bland annat Ehandel.se. Du föräras även rätten att använda titeln “E-STAR 2020”. Du ska inte underskatta “priset” av att synas och uppmärksammas. Ett snabbare CV-språng kommer du sannolikt aldrig att ta. 

Huvudpriset

Årets E-handelsprestation – Vårt huvudpris i E-STAR 2020 går till den person som genomfört en prestation eller som genomfört något exceptionellt inom det digitala som förtjänar att lyftas fram i rampljuset. 

Priset delas ut efter en jurybedömning. Juryn består av 8 personer med lång och bred digital erfarenhet från företag i branschen. Alla inskickade nomineringar granskas och ett antal finalister väljs ut.  Den slutliga vinnaren offentliggörs på NXT Stockholm. 

Kategoripriserna

Årets E-commerce Manager, Årets Marknadsförare och Årets Digitala Ledare är våra kategoripriser. 

Utifrån nomineringarna väljer tre representanter från E-commerce Recruit ut 4 finalister för varje kategori som alla utmärkt sig och presterat något beundransvärt inom rollen för sitt område. De 4 finalisterna presenteras här på sajten och vinnaren utses efter “folkets röst” – dvs via en offentlig röstning. Alla som besöker oss kan rösta och flest röster vinner.

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgår i från vid bedömningen. Nomineringarna ska skickas in senast den 30 juni. Vinnarna presenteras på NXT i Stockholm den 24 september.

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta kan vara något som förändrat branschen genom hållbarhet, nytänk eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift inom rollen som förtjänar att lyftas utöver det vanliga. Rollen är bred och det är inte alltid så enkelt att nå ut med allt man gör. En E-commerce Manager är oftast den operativa stjärnan som jobbar utanför offentlighetens ljus.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets marknadsförare

Årets Marknadsförare

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Marknadsförare

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som Marknadsförare inom det digitala? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets digitala ledare

Årets digitala ledare

En ledare är ofta viktigare för motivationen och stämningen bland de anställda än vad arbetsplatsen i sig är. Vem känner du som leder och inspirerar på ett sätt i den digitala världen som du tycker förtjänar att lyftas? Både formella och informella ledare välkomnas - motivering är allt.

Årets digitala ledare

Vem känner du som är en ledare eller inspiratör utöver det vanliga? På ditt företag eller i branschen. Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Vinnarna presenteras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Vinnaren är nu utsedd!