Vi utser Sveriges bästa medarbetare

E-STAR AWARDS

Vinnaren presenteras
OKTOBER 2022

ETT PRIS INSTIFTAT AV
E-COMMERCE RECRUIT

OM E-STAR AWARDS

E-STAR AWARDS är tillställningen där vi på E-commerce Recruit tillsammans med våra partners vill hylla medarbetaren och hans eller hennes prestation. Vi tycker att personalen och de individerna som står bakom företagens framgång förtjänar att hyllas. Ofta verkar de i det fördolda och prestationen når sällan offentlighetens rampljus. Med E-STAR AWARDS vill vi lyfta fram dessa individer och ge dem det fokus de förtjänar. Bara tänk vilken CV-boost det är att vinna pris som exempelvis Årets E-commerce Manager.

Vad vinner man?

Det största vinsten är känslan, äran och hyllningen. Vinnarna får dessutom en timmes karriärrådgivning och en personlig kontaktperson för aktiv hjälp att hitta sitt nästa drömjobb den dag det är aktuellt. Vinnarna kommer även att lyftas i media med artiklar på bland annat Ehandel.se. Du föräras även rätten att använda titeln ”E-STAR 2022”. Du ska inte underskatta ”priset” av att synas och uppmärksammas. Ett snabbare CV-språng kommer du sannolikt aldrig att ta. 

Huvudpriset

Årets E-handelsprestation – Vårt huvudpris i E-STAR 2022 går till den person som genomfört en prestation eller som genomfört något exceptionellt inom det digitala som förtjänar att lyftas fram i rampljuset. 

Priset delas ut efter en jurybedömning. Juryn består av 8 personer med lång och bred digital erfarenhet från företag i branschen. Alla inskickade nomineringar granskas och ett antal finalister väljs ut.  Den slutliga vinnaren offentliggörs under vår digitala sändning som äger den 1 oktober kl 15.00. 

Kategoripriserna

Årets E-commerce Manager, Årets Marknadsstjärna och Årets Drivkraft: Hållbarhet är våra kategoripriser. 

Utifrån nomineringarna väljer tre representanter från E-commerce Recruit ut 4 finalister för varje kategori som alla utmärkt sig och presterat något beundransvärt inom rollen för sitt område. De 3 finalisterna presenteras här på sajten och vinnaren utses efter ”folkets röst” – dvs via en offentlig röstning. Alla som besöker oss kan rösta och flest röster vinner.

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgår i från vid bedömningen. Nomineringarna ska skickas in senast den 26 augusti. Vinnarna presenteras under högtidliga former den 1 oktober kl 15.00.

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta kan vara något som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Nominera

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Nominera

Juryn

VI UTSER
ÅRETS E-HANDELSPRESTATION 2022

Madelene Törnblom

CEO & FOUNDER MAYA DELOREZ

Johan Svensson

VD, E-handel.se

Adeline Sterner

CEO, Caia Cosmetics

Tony Hammarlund

Digital marknadsförare

Annica Rantala

CEO, STRONGER

Sanny Malmberg

CEO, E-COMMERCE RECRUIT

Vinnarna presenteras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Vinnaren är nu utsedd!