Finalisterna i
Årets E-handelsprestation 2022

Detta är ett pris där vår Jury, bestående av 6 stjärnor i e-handelsvärlden, utser vinnaren. Juryn får tillsänt sig information om kandidat, om nominering och annat material för att kunna ta ställning till vilken kandidat som bäst förtjänar priset ”Årets e-handelsprestation”. 

Här hittar ni finalisterna och en kort summering av deras imponerande prestationer. 

Läs mer om E-star Awards.

01

Therese Mattisson – Bonnier News

Prestation: Som ansvarig för den digitala leadgenereringen har avdelningen under året lyckats generera 75000 leads utan externa marknadsföringskostnader. Therese har förmågan att se helheten samtidigt som hon lyfter varje detalj för att skapa skillnad i slutresultatet. 

02

Simon Forslund - Bra sommarmöbler

Prestation: Simon har som ansvarig för E-handeln på Bra Sommarmöbler lyckats ta försäljningen till ny höjder genom att tänka utanför boxen och ge kunderna en riktig wow-upplevelse. För Simon är ingenting jobbigt utan han gör det som krävs för att lyckas samtidigt som han tar sig tid att lära ut till sina kollegor.

03

Anneli Furustad – E-handelskonsult / Coop

Prestation: Anneli är en stjärna på att dela och sprida kunskap när det kommer till E-handel. Hon är prestigelös i sin roll som e-handelskonsult och när hon inte delar kunskap så praktiserar hon den på hög nivå för att hjälpa sina kunder till nya höjder.

04

Sebastian Virta - Grillkung.se

Prestation: Sebastian har på tre år lyckats bygga upp en nischad e-handel från grunden till att idag omsätta 75 miljoner kronor med bra lönsamhet. Detta har han åstadkommit genom att som ledare och kollega få alla medarbetare att dra åt samma håll samtidigt som vardagen uppmuntras till att vara både rolig och inspirerande.

05

Joel Lindqvist – Aware Nutrition

Prestation: Joel startade sitt bolag som 19-åring och har lyckats skapa ett varumärke med hög tillväxt i en produktkategori som är relativt mättad. Han räds inte nya utmaningar och gör tillsammans med sin medgrundare allt från produktframtagning till att skapa content till hemsida och sociala medier.

06

Simon Hallberg – CLN Athletics

Prestation: Simon har ett driv utöver det vanliga och tar sig gärna an arbetet som vanligtvis ligger på ett helt team. Hans förmåga att genomföra och leverera kvalité utöver det vanliga har resulterat i en tillväxt på runt 100% för varje månad sedan han började på bolaget.

07

Karl Östlund – Scstyling.com

Prestation: Karl har med stor kunskap inom e-handel och förmåga att konstant driva utveckling lyckats ta sitt bolag Scstyling till imponerande höjder. Idag är de störst på bilstyling i Sverige och har även tagit betydande marknadsandelar i Norge, Finland och Danmark.  

08

Stina Barkow – Happy Fluffy Cloud

Prestation: Stina har tillsammans med sina två medgrundare lyckats ta detta bolag från hobbyprojekt till ett bolag med rasande god tillväxt, stabil kassa och fungerande logistik. Med personlig och konstant dialog med sina kunder i flera kanaler har de lyckats sticka ut och skapa något alldeles unikt. 

09

Sebastian Widell– Kakelgallerian

Prestation: Sebastian hoppade av gymnasiet och tog sig an en utmaning som ansvarig för e-handeln på Kakelgallerian. På fyra års tid har han lyckats ta Ehandelsbenet från 150 000 kronor i omsättning till imponerande 30 miljoner kronor. Detta med kreativt och hårt arbete som verkligen stuckit ut. 

10

Robin Mostacero – Aim´n

Prestation: Robin har med sitt starka ledarskap och sin operativa närvaro drivit e-handeln till nya höjder. Idag omsätter bolaget cirka 300 miljoner och finns i nästan hela världen. Framgången bygger på ett gediget arbete för att bygga ett starkt varumärke, med grym marknadsförings och produkter av hög kvalité.

Robin Mostacero

Juryn

VI UTSER
ÅRETS E-HANDELSPRESTATION 2022

Madelene Törnblom

CEO & FOUNDER MAYA DELOREZ

Johan Svensson

VD, E-handel.se

Adeline Sterner

CEO, Caia Cosmetics

Tony Hammarlund

Digital marknadsförare

Annica Rantala

CEO, STRONGER

Sanny Malmberg

CEO, E-COMMERCE RECRUIT