E-star awards

"Årets Drivkraft, Hållbarhet"

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

Många drivna kandidater har nominerats för sitt engagemang och sitt inspirerande arbete och här presenterar vi de 4 utvalda kandidater som juryn tagit vidare.

Du kan läsa mer om våra finalister genom att klicka på bilden. Röstningen avslutas fredagen den 16e september 2022.

Årets finalister

Anders Ankarlid

Anders är en ständig drivkraft när det kommer till att inspirera och driva på utvecklingen av hållbara produkter. Hans filosofi är att ingenting är omöjligt och han är inte rädd för att utmana gamla sanningar för att hitta vägar som är bättre för miljön. Under de få år bolaget, agood company, varit verksamt så har han på ett hållbart och genomtänkt sätt lyckats växa bolaget med produkter som är bra för vår omgivning. Fokus ligger på att ta fram produkter som man ändå köper, där hållbarhet kan optimeras, så när man köper dem så väljs det bästa och mest hållbara alternativet. Anders har verkligen gjort en grym prestation och lyckats göra något bra både för sitt bolag och för världen.

Anders Ankarlid

Amanda Thorén

Amanda grundade 2020 marknadsplatsen Bencha som är en jämförelsesajt för att hjälpa konsumenter att shoppa hållbart. Amanda är en stor förebild och är aktivt ute och sprider ordet om hur viktigt det är att vi alla agerar hållbart. Hennes aktiva arbete för en hållbarare värld och hennes initiativ med Bencha för att förändra konsumentbeteendet och göra det mer hållbart, tycker jag förtjänar att hyllas.

Amanda Thorén

Tom Thörnblom

Tom arbetar aktivt för att att lyfta hållbarhetsfrågan i det dagliga arbetet på bolaget. Under året har han bland annat varit med i Lykos resa tillsammans med Instabox där de lyckats reducera förpackningsvikten med imponerande 82%. Otrolig utveckling för en mer hållbar framtid för e-handeln!

Tom Thörnblom

Sanna Thurdin

Sanna var tidigt ute med att driva hållbarhetsfrågan. Redan innan pandemin var ett faktum hade hon tagit initiativet till att starta Hållbar e-handel. Tillsammans med E-handel har hon tagit ett stort grepp om hållbarhetsarbetet och framgångsrikt drivit det framåt. Sanna har på olika sätt arbetat metodiskt, effektivt och snabbt och sett möjligheter i branschens utmaningar i stället för hinder. Sanna har lyckats med att engagera över 100 e-handelsbolag att tillsammans arbeta för en hållbar e-handel! Med den entusiasm och det stora engagemang Sanna tar sig an utmaningar och ser möjligheter i arbetet som styrelseledamot inom hållbar e-handel hjälper hon branschen framåt som få andra.

Sanna Thurdin

Rösta på den kandidat nedan som du tycker förtjänar att bli ”Årets Drivkraft, Hållbarhet”. Du får endast rösta en gång per kategori. 

*Du får endast rösta en gång per kategori. Dina uppgifter sparas för att säkerställa en rättvis röstning. När du röstat får du ett bekräftelse mail och när vinnaren är utsedd kommer du att få information om detta.

Dela denna sida så att fler kan rösta:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Röstningen är avslutad. Snart presenterar vi vinnaren! Håll ut.