E-commerce Recruit och Ehandel.se ingår partnerskap

Pressrelease 200115, E-commerce Recruit

E-commerce Recruit ingår partnerskap med Ehandel för att bli marknadsledande i Sverige på rekrytering inom e-handel.

E-commerce Recruit har sedan starten vuxit snabbt och med detta nya partnerskap ökas räckvidden ut i målgruppen och skapar ännu bättre möjligheter att hjälpa digitala bolag med personallösningar.

Inför 2020 har E-commerce Recruit ingått ett nära partnerskap med Ehandel som är Nordens största mötesplats för alla som arbetar med e-handel. Målet är att tillsammans kunna erbjuda marknadens bästa lösningar för rekrytering och bemanning inom e-handel och handel.

För att vara framgångsrik i vår nisch är vårt nätverk av e-handelskompetenser direkt avgörande i våra rekryteringsprocesser. Samarbetet med Ehandel ger oss möjligheten att markant växa vårt nätverk och på så sätt göra oss ännu starkare i våra samarbeten hos våra kunder”, säger medgrundare Sanny Malmberg.

E-commerce Recruit har under gångna året lyckats ta en stark position på rekryteringsmarknaden i Sverige med en tydlig inriktning på e-handelsbranschen från start. Idag erbjuder man både rekrytering, headhunting och olika bemanning/-konsultlösningar. E-commerce Recruit finns idag med kontor i Malmö och Stockholm men har ambitionen att på sikt ha en nordisk närvaro.

Ehandel har idag en starkt etablerad position på e-handelsmarknaden vilket ger oss stora fördelar i vår resa mot att blir marknadsledande. Vi delar också ambitionen om en nordisk etablering och tillsammans ser vi stora möjligheter till att vara en viktigt bidragande faktor för e-handelns fortsatta tillväxt i hela norden”, Medgrundare Sanny Malmberg.

Ehandel är en ledande mötesplats för alla som arbetar med e-handel och erbjuder bland annat nyhetsbevakning och events i hela Norden. De har även en stor medlemsbas där medlemmarna i Ehandel kommer att få tydliga fördelar både vad gäller rekrytering och möjlighet att nå ut med lediga tjänster, bl a via ett förmånligt medlemserbjudande via tjänsten Edge.

”När e-handeln växer och den traditionella handeln digitaliseras växer behovet av rätt kompetens och fler medarbetare. Det känns väldigt bra att vi nu kan erbjuda hela rekryteringsprocessen tillsammans med Ecommerce Recruit”, säger Johan Svensson, VD på Ehandel. 

Läs mer om E-commerce Recruit på www.ecommercerecruit.se och Ehandel på www.ehandel.se/jobb och https://www.ehandel.se/om-oss.

För mer information kontakta:

Sanny Malmberg, E-commerce Recruit

Mobil: 0726006422

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn