E-star awards 2021

Och vinnarna är...

Vinnarna presenteras om

Dagar
Timmar
Minuter
Nomineringen är nu öppen!

Om E-star awards

Vi vill hylla medarbetaren

E-handelsbranschen växer fort och det talas ofta om alla de framgångsrika e-handelsföretag som finns där ute. Vi på E-commerce Recruit tycker att personalen och de individer som står bakom framgången förtjänar att hyllas. Med E-STAR AWARDS vill vi lyfta fram dessa individer och ge dem det fokus som de förtjänar.

Vem som helst kommer under våren/sommaren att kunna nominera en vän eller en kollega. Det enda kravet är att personen är relevant inom respektive kategori.

Under hösten 2021 delade vi ut totalt fem priser. Huvudpriset i E-STAR 2021 – Årets E-handelsprestation, tilldelas efter juryns beslut.

Utöver huvudpriset delade vi ut tre kategoripriser, Årets Marknadsstjärna, Årets E-commerce Manager och Årets Drivkraft, hållbarhet som alla tilldelades efter röstning som sker här på sajten under augusti till september. 

Nomineringen är nu stängd. Stort tack för det enorma engagemang vi fått kring att nominera kandidater. Snart tillkännager vi vilka kandidater som gått till final.

Dela denna sida:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgår i från vid bedömningen. Nomineringarna ska skickas in senast den 25 augusti. Vinnarna presenteras i samarbete med Ehandel i mitten av oktober.

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta kan vara något som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Nominera

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Juryn

VI UTSER ÅRETS E-STAR 2021

PERNILLA NYRENSTEN

Grundare och CEO av Revolutionrace.

KRISTOFFER VÄLIHARJU

CEO på CDON.

SARA ÖHMAN

Marketing Specialist och konsult.

JOHAN SVENSSON

CEO på Ehandel.

JONAS CARLSTRÖM

Facebookexpert och föreläsare.

Fredrik Palm

FREDRIK PALM

CEO på Desenio

PINGIS HADENIUS

CEO och medgrundare Löwengrip.

SANNY MALMBERG

Medgrundare och CEO på E-commerce Recruit.

E-star Awards 2020

Vinnarna 2020

Läs mer om vinnarna och deras prestationer. Du kan även läsa vår porträtt om respektive vinnare där de berättar om sina respektive karriärsresor och prestationer.

As we continue to develop our site and this page in particular, we will be auditing multiple sites from EU gambling hotspots. This game was also removed from the floor shortly after due to lack of interest from players. Please check your local laws regarding online gambling to ensure that you are in compliance with the laws of your jurisdiction https://onlinecasinouruguay.org/. And guess what, the Star Gold Coast is welcoming everyone to live their most stylish Saint-Tropez life this summer!