Vi utser Sveriges bästa medarbetare

E-STAR AWARDS

Vinnaren presenteras
24 SEPTEMBER, 2020

E-commerce recruit i samarbete med ehandel & NXT - Stockholm

Nomineringen är nu stängd för 2020

Du kommer i augusti att se de nomineringar som gått vidare och då du har då möjlighet att vara med och rösta med den kandidat som du tycker förtjänar pris i E-star Awards. 

Missade du att nominera? Nomineringen för E-star Awards 2021 öppnar under våren 2021.

Nominera din kandidat

Här kan du nominera den eller de personer du tycker förtjänar att vinna en viss kategori.  Varje person bedöms utifrån motivering och profil. Du kan nominera både till huvudpriset och kategoripriserna. Personen som nomineras ska vara verksam på den svenska marknaden. 

Det går bra att skicka in nomineringar till flera kategorier. Du kan nominera din bästa kollega, en vän, en bekant eller dig själv. Vem känner du som är en stjärna som förtjänar att lyftas? Vem har skördat stora framgångar och gjort det där lilla extra? Nominera dina favoriter med en tydlig motivering senast 30e juni.

*Uppgifterna i ovan formulär lagrat endast i syfte att hantera kommunikationen kring nominerings- och prisprocessen i relation till E-STAR AWARD. Finalisternas och Vinnarnas uppgifter kommer att skickas vidare till juryn för bedömning samt till Ehandel och NXT för att kunna skicka ut fribiljetter till eventet. 

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgår i från vid bedömningen. Nomineringarna ska skickas in senast den 30 juni. Röstning samt jurybedömningen inleds den 17 augusti. Vinnarna presenteras på NXT Stockholm den 24 september.

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta kan vara något som förändrat branschen genom hållbarhet, nytänk eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har i rollen genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att prisas. Rollen är bred och det är inte alltid så enkelt att nå ut med allt man gör. En E-commerce Manager är oftast den operativa stjärnan som jobbar utanför offentlighetens ljus.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets marknadsförare

Årets Marknadsförare

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Marknadsförare

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som Marknadsförare inom det digitala? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Årets digitala ledare

Årets digitala ledare

En ledare är ofta viktigare för motivationen och stämningen bland de anställda än vad arbetsplatsen i sig är. Vem känner du som leder och inspirerar på ett sätt i den digitala världen som du tycker förtjänar att lyftas? Både formella och informella ledare välkomnas - motivering är allt.

Årets digitala ledare

Vem känner du som är en ledare eller inspiratör utöver det vanliga? På ditt företag eller i branschen. Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Vinnarna presenteras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Vinnaren är nu utsedd!