Du visar för närvarande Sabrina Leuenberger ska navigera Stronger till nya höjder

Sabrina Leuenberger ska navigera Stronger till nya höjder

  • Inläggskategori:Information

Sabrina Leuenberger har en lång och gedigen karriär i ledande befattningar. Hon började sin karriär inom Flyg- & Resebranschen, startade sedan en e-handel med några vänner och flög därefter vidare i karriären inom e-handelsbranschen.

Hon har bland annat haft möjlighet att bidra till tillväxten hos företag som Daniel Wellington, Rocker (tidigare känt som Bynk), Skincity/Kicks Group, och nu som E-commerce Director på Stronger. En tjänst som Sabrina blev headhuntad till via rekryteringsföretaget E-commerce Recruit.

Unika erfarenheter och ett stort fokus på prestation

Sabrina beskriver sin professionella kunskapspalett som mångfacetterad. Hon har erfarenhet inom kundanskaffning, datadrivet beslutsfattande, marknadsföring samt om hur man skapar en framgångsrik global expansion. Om inte detta var nog så har hon dessutom utvecklat tekniska färdigheter och byggt upp organisationer för att implementera och stödja sina initiativ. Hon är en stark förespråkare för att använda data som ett verktyg för att mäta framgång och maximera resultat.

”lätt galen orkesterdirigent”

Hon berättar att en kollega en gång beskrivit henne som en ”lätt galen orkesterdirigent,” vilket hon tycker att det är en träffande beskrivning.

E-handel är en bransch som ständigt är i rörelse och kräver både kreativitet och snabba taktiska beslut. I min nya roll har jag förmånen att balansera dessa två sidor av spektrumet. Jag är passionerad när det gäller att utforska nya idéer och strategier samtidigt som jag är hyperfokuserad när det gäller att driva specifika initiativ framåt”, säger Sabrina.

Mål och framtidsvision

Sabrina är väldigt målinriktad och på frågan om vad hon vill uppnå under sitt första år på Stronger svarar hon:

För mig handlar det alltid om att sätta höga mål och leverera resultat som har en positiv inverkan både på företaget och mina kollegor. Mina huvudmål under mitt första år i rollen är tydliga. För det första, jag strävar alltid efter att överträffa bolagets affärsmål. Det innebär att jag kommer att arbeta hårt för att säkerställa att våra strategier och initiativ är framgångsrika och genererar våra önskade resultat. För det andra, jag värdesätter ett starkt värdestyrt och medarbetarcentrerat ledarskap. Mitt mål är att vara en ovärderlig resurs och en inspirerande ledare för mina kollegor och medarbetare.”  säger Sabrina.

Stronger har en lång och inspirerande resa bakom sig och nu kommer Sabrina tillsammans med sitt team att vara med och forma resan framåt.