E-star awards

"Årets Digitala Marknadsstjärna"

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Många bra kandidater har nominerats för sitt engagemang och sitt inspirerande arbete och här presenterar vi de 4 utvalda kandidater som juryn tagit vidare.

Läsa mer om våra finalister genom att klicka på bilden. Röstningen avslutas fredagen den 16e september 2022.

Årets finalister

Anna Edman

En starkt lysande stjärna som tar en med storm! Anna var en av de första anställda på Ida Warg Beauty där hon var ansvarig för allt från att sätta upp webbsida till marknadsföring. Nu har hon en ledande roll för några av Sveriges största skönhetsvarumärken på Dermarome. Hon är definitivt en drivande person när det kommer till digitalisering av skönhetsbranschen.

Anna Edman

Daniel Larsson

Daniel gjorde ett fantastiskt jobb hos Kronans Apotek och nu hos Meds. När han pratar om SEO, marknadsstrategier m.m. blir det snabbt tydligt att han innehar en otrolig kompetens som alla e-handlare skulle ha enorm nytta av. Daniel är väldigt uppskattad av sina kollegor och utöver ett fantastiskt arbete internt så gör han även mycket externt i form av presentationer i olika kanaler och former för att prestigelöst dela sin kunskap till branschen.

Daniel Larsson

Omid Ghanbari

Omid har under året haft en stark vilja att förändra en bransch (dagligvaruhandeln) som arbetat på samma sätt i snart mer än 100 år. Han hittar gärna vägar för att kombinera det traditionella med effektiva digitala vägar. Han har även ett enormt tålamod och jävlar anamma som ligger bakom Matspar´s framgångar med Omid som VD och grundare. Med sitt bolag har han lyckats skapa en oberoende marknadstjänst som flyttat makten från butik till konsument genom att transparent exponera pris, sortiment och leveransvillkor på ett jämförbart sätt.

Omid Ghanbari

Daniel Håkansson

Daniel är strategisk, han tar action, mäter det väsentliga och optimerar för absolut bästa resursutnyttjande. Han har en förmåga att sätta upp tydliga mål med marknadsföringen och är inte sen med att fördela budget och resurser efter prestation istället för att stå fast vid en skriven plan.

Daniel Håkansson

Rösta på den kandidat nedan som du tycker förtjänar att bli ”Årets Digitala Marknadsstjärna”. Du får endast rösta en gång per kategori. 

*Du får endast rösta en gång per kategori. Dina uppgifter sparas för att säkerställa en rättvis röstning. När du röstat får du ett bekräftelse mail och när vinnaren är utsedd kommer du att få information om detta.

Dela denna sida:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Röstningen är avslutad. Snart presenterar vi vinnaren! Håll ut.