E-star awards

"Årets E-commerce Manager"

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

 

Många bra kandidater har nominerats för sitt engagemang och sitt inspirerande arbete och här presenterar vi de 4 utvalda kandidater som juryn tagit vidare.

Läsa mer om våra finalister genom att klicka på bilden. Röstningen avslutas fredagen den 16e september 2022.

Årets finalister

David Bustos

David är en enormt engagerad, kompetent, rolig och empatisk person som genom kreativa ideér och innovation har drivit och tagit Folksams digitala kundupplevelse och digitala försäljning till en helt annan nivå under de två år han arbetat på bolaget. En otrolig digital förflyttning och transformation inom en traditionell, ej snabbrörlig och "tråkig" bransch (Försäkringar) som ligger långt efter när det gäller onlinenärvaro. Den digitala försäljningen har ökat enormt och redovisat både all time high och rekordresultat, tack vare bland annat alla genomförda förbättringar inom områdena att attrahera, utveckla och behålla kunder, spetskompetens inom SEO/SEM, konverteringsoptimering (CRO) och webbanalys. Dessutom rekord i webbtrafiksvolym och trafikanskaffning samt förbättrad och rekordhög konverteringsgrad.

David Bustos

Julia Wahlberg

Julia har inte bara lyft Tell Me More som varumärke, utan även lagt många timmar och mycket energi i att utveckla webbplatsen till att spegla affärsidéen för Tell Me More samt ökat försäljningen för företaget. Detta genom att bland annat tagit hundratals nya produktbilder, uppdaterat funktioner på sajten, lagt till mer innehåll, adderat chattfunktion, utvecklat kassa/varukorg och mycket mycket mer på webbplatsen. En stjärna som Julia får man inte missa - hon kommer gå långt med hennes vilja och kunskap.

Julia Wahlberg

Olivia Warger

Olivia har varit delaktig i Axel Arigatos fantastiska tillväxtresa. Hon kommer ofta med bra idéer och utvecklar och utmanar ständigt organisationen så att bolaget rör sig i rätt riktning.

Olivia Warger

Jesper Eldebro

Med ett starkt driv, en stark tro på varumärket och en förmåga att genomföra oavsett situation så har Jesper på ett år mejslat fram en stark digital närvaro samt dragit i spakarna både strategiskt & operativt med att skapa ett varumärke som tagit en extremt konkurrensutsatt marknad med storm. Att på ett år hunnit med att lansera webbshop, bygga lager & logistik, satt igång customer service, influencer marketing, paid marketing, SoMe, lanserat i tiotal länder, packat paket på helger & nätter, drivit den teknisk utvecklingen samt skött den dagliga driften av den digitala verksamheten med allt vad det innebär och dessutom med gott resultat!

Jesper Eldebro

Rösta på den kandidat nedan som du tycker förtjänar att bli ”Årets E-commerce Manager”. Du får endast rösta en gång per kategori. 

*Du får endast rösta en gång per kategori. Dina uppgifter sparas för att säkerställa en rättvis röstning. När du röstat får du ett bekräftelse mail och när vinnaren är utsedd kommer du att få information om detta.

Dela denna sida:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Röstningen är avslutad. Snart presenterar vi vinnaren! Håll ut.