XLASH - Svante Gabrán

E-COMMERCE SUCCESS

En podcast om framgångsrik e-handel

AVSNITT #69

XLASH, Svante Gabrán

I detta avsnitt träffar vi Svante Gabrán som är grundare och VD på bolaget Xlash. De startade bolaget redan 2012 som då fokuserade primärt på sitt ögonfransserum. Under de första åren drevs det som ett hobbyprojekt och det var först för 5 år sedan som de valde att fokusera på bolaget. Förra året omsatte de hela 167 miljoner jämnt fördelat mellan egen e-handel och försäljning via återförsäljare.

I avsnittet får ni höra hur de gjorde för att bygga sitt bolag och om deras lärdomar längst med vägen. Vi djupdyker i deras marknadsföringsstrategi och pratar mycket om strategi för Instagram, TikTok och Influenser marketing.

Lyssna på intervjun här eller där poddar finns.

Råd för framgång

Svante ger i intervjun även 3 råd till alla som vill lyckas med sitt e-handelsföretag. Råden är:
  1. Säkerställ rätt marginal. Ha en effektiv supply och produktutveckling så att ni har en stabilitet i lönsamheten. 
  2. Sätt en tydlig affärsmodell. Se till så att prioriteringen är rätt så att ni verkligen gör det som är viktigast och det som ger effekt. 
  3. Våga testa. Både kommunikation och marknadsföring ändras ständigt och det gäller att hela tiden våga testa sig fram så att man vet som fungerar just nu.

Podcastvärd

Jonny Rosengren

jonny@ecommercerecruit.se

Vill du lyssna på fler avsnitt så sök efter E-commerce SUCCESS där du brukar lyssna på poddar. Du kan även besöka vår huvudsida via länken här nedan där du hittar alla avsnitt.

Jonny Rosengren

Lyssna där poddar finns!

Låt oss hjälpa ditt företag också!

 #GrowWithPassion