Tjäna pengar på dropshipment - Philip Isberg

E-COMMERCE SUCCESS

En podcast om framgångsrik e-handel

AVSNITT #74

Philip Isberg

I detta avsnitt träffar vi Philip Isberg – en expert inom e-handel och dropshipment. Han har under de senaste åren startat 100-tals butiker där han framgångsrikt marknadsfört och sålt produkter för miljontals kronor.

Varje butik har 3 dagar på sig att bevisa sig med hjälp av en budget på 3000 kronor – funkar produkten inte så läggs den omedelbart ner. Detta gör han i rasande tempo och han testar idag cirka 5 nya butiker i veckan. För något år sedan satte Philip upp målet att nå 1 miljard kronor i omsättning under 2023.

I denna intervju får ni höra allt om hans bakgrund, hur han lärde sig dropshipment och om vad som är best practice för att sälja och marknadsföra produkter i stora volymer under kort tid. 

Lyssna på intervjun här eller där poddar finns.

Philip Isberg omslag podcast

Råd för framgång

Philip ger i intervjun även 3 råd till alla som vill lyckas med sitt e-handelsföretag. Råden är:

  • Låt marknaden bestämma. Var inte för emotionellt investerad även om du ska sälja på känslor. Gillar inte marknaden produkten så lägg ner.
  • Folk ska känna sig förstådda, men prioritera inte att försöka få dem att förstå. Skillnaden är att du ska tala till deras känslor i stället för att försöka övertala dem.
  • Jaga bra problem. Var inte orolig för vad som händer om det går fel. Får du 100 returer så se det positivt – du har ju sålt en väldans massa produkter för att kunna få returerna.

Podcastvärd

Jonny Rosengren

jonny@ecommercerecruit.se

Vill du lyssna på fler avsnitt så sök efter E-commerce SUCCESS där du brukar lyssna på poddar. Du kan även besöka vår huvudsida via länken här nedan där du hittar alla avsnitt.

Jonny Rosengren

Lyssna där poddar finns!

Låt oss hjälpa ditt företag också!

 #GrowWithPassion