Om oss

Om du vill veta mer om oss, så är du på rätt ställe. Här kan du läsa om vårt företag och om varför vi lyckats växa så snabbt och samtidigt hunnit hjälpa så många andra med deras tillväxtresa. Följ oss gärna i Sociala medier.

Vår story

Med en lång erfarenhet av att rekrytera personal till företag inom e-handelsbranschen så har vi en djup förståelse och känsla för de som arbetar i branschen. Våra rekryterare är nyckeln till vår framgång. Det är de som ständigt förpliktar sig och levererar de mål som våra kunder sätter upp.

Våra rekryteringsprocesser tillsammans med vårt stora nätverk säkerställer att vi hittar de absolut bäst lämpade kandidaterna på marknaden som finns tillgängliga just idag. Vi arbetar ständigt för att bygga vår databas av kandidater med målsättning att ha Sveriges största kandidatbank med fokus på e-handel. 

Utöver lång erfarenhet av rekrytering inom e-handel  så sitter vi rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. Runt omkring oss finns folk som kan webbanalys, programmering, online marknadsföring, konverteringsoptimering, design och mycket mer. Detta ger oss en full förståelse för den dagliga verklighet som en e-handlare erfar. 

Vi har redan hjälpt några av Sveriges största e-handelsföretag med att hitta sin nästa stjärna. Vi kan e-handel – så låt oss hjälpa dig också.

Sanny Malmberg

Mer än 10 års erfarenhet av rekrytering! Sanny är uppskattad hos våra kunder och ger alltid 100% för att hitta en perfekt match.
Kontakta mig

Sanny Malmberg

Rekryterare

Telefon 072 600 64 22

Linnea Olsson

Linnea har drivet och förmågan att alltid gå ett steg extra för att hitta "nålen i höstacken". Hon nätverkar gärna och känner en stor stolthet i det stora e-handelsnätverk som hon varit med att bygga upp.
Kontakta mig

Linnea Olsson

Sourcing Specialist

Telefon 072 402 48 45

Jonny Rosengren

E-handlare och publicist som arbetat i branschen i mer än 10 år. Jonny brinner för SEO och SEM och vill gärna mäta konvertering även i rekryteringsbranschen.
Kontakta mig

Jonny Rosengren

E-commerce Specialist

Telefon 0720 80 80 55

Kontakta oss

Erfarna rekryterare, erfarna inom e-handel - vi hjälper dig att hitta rätt

Telefon: 010 - 199 35 50
E-post: info@ecommercerecruit.se
Adress: Baltzarsgatan 18, Malmö
Adress: Kungsgatan 20, Stockholm
Stäng meny

Vill du ha hjälp?

Vi skräddarsyr alltid våra lösningar utifrån just ditt behov och dina förutsättningar. Vad sägs om en dialog om hur vi bäst kan hjälpa just dig? 

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 
Du kan även ringa 010-199 35 50