Om oss

Om du vill veta mer om oss, så är du på rätt ställe. Här kan du läsa om vårt företag och om varför vi lyckats växa så snabbt och samtidigt hunnit hjälpa så många andra med deras tillväxtresa. Följ oss gärna i våra olika kanaler.

Vår story

E-commerce Recruit öppnade under 2018 dörren till en ny och länge efterfrågad nisch i rekryteringsbranschen – e-handel. Vårt första kontor hittas i centrala Malmö och sedan 2019 finns vi även fysiskt på plats i Stockholm.

Vi är ett rekryteringsföretag som tagit fokus på en specifik bransch. Vår tro är att man måste fokusera på en enda sak för att bli riktigt bra. 

Med en lång erfarenhet av att rekrytera personal till företag inom e-handelsbranschen så har vi en djup förståelse och känsla för de som arbetar i branschen. Våra rekryterare är nyckeln till vår framgång. Det är de som ständigt förpliktar sig och levererar de mål som våra kunder sätter upp.

Våra rekryteringsprocesser tillsammans med vårt stora nätverk säkerställer att vi hittar de absolut bäst lämpade kandidaterna på marknaden som finns tillgängliga just idag. Vi arbetar ständigt för att bygga vår databas av kandidater med målsättning att ha Sveriges största kandidatbank med fokus på e-handel. 

Utöver lång erfarenhet av rekrytering inom e-handel så lägger vi en stor vikt vid att våra personal ska ha en stor passion för e-handelbranschen. Vi tror att man måste ha praktisk erfarenhet av e-handel för att på bästa sätt förstå och utvärdera de kandidater vi har i vårt nätverk.

Vi har hjälpt några av Sveriges största e-handelsföretag med att hitta sin nästa stjärna. Vår passion är E-handel!

Årets bästa rekryteringsföretag

Finalist - Årets Rekryteringsföretag 2022

Följande jurymotivering gav oss en finalplats i denna ärofyllda award:

”E-commerce Recruit Nordic har etablerat sig som en stark och självklar aktör inom sin nisch mot e-handels bolag och digital kompetens. Med ett stort kandidatnätverk, hög leveransprecision, ett kundnära förhållningssätt och stor kunskapsnivå har de lyckats öka sin omsättning med 60 %. En imponerande utveckling och resa gör att vi utnämner bolaget som finalist till utmärkelsen Årets Rekryteringsföretag”

Finalist - Årets Raket 2021

Följande jurymotivering gav oss en finalplats i denna ärofyllda award:

Med inriktning på roller inom e-handelsorganisationer har E-commerce Recruit under året tagit stora kliv in i en snabbväxande marknad och haft en fantastisk utveckling och tillväxt. Med samarbeten som grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision är de en aktör att räkna med idag och imorgon vilket kvalificerar dom till finalplatsen som Årets Raket inom rekryterings och bemanningsbranschen

Låt oss hjälpa ditt företag också!

 #GrowWithPassion

Unik produkt

Vi är ett rekryteringsföretag sammansatt av e-handlare och erfarna rekryterare. Detta gör att vi internt har rätt kompetens för att hitta och utvärdera kandidater.

Våra processer

I våra rekryteringsprocesser kommer vinnande kandidat i 90 % av fallen från egendesignade sök- och rekryteringsmetoder. Detta gör oss ”bäst i klassen”.

Stort nätverk

Som Sveriges enda helnischade rekryteringsföretag inom E-handel arbetar vi konsekvent med att bygga Nordens största nätverk av E-handelskompetenser.

Headhunting

För att vara helt säker på att ha hittat rätt urval i rekryterings- processen så kompletterar vi alla processer med headhunting/search. Vi letar, vi ringer, vi hittar.

Lång erfarenhet

Rekryteringsarbetet är ett hantverk som kräver ett noggrant och gediget arbete med djup branschförståelse. Lång erfarenhet ger oss en solid grund och kunskap.

Framgång

För att ytterligare bygga på relationen med företag och kandidater har vi en egen podcast om just framgångsrik e-handel; E-commerce SUCCESS.

Kontakta oss

Telefon: 010 - 199 35 50
E-post: info@ecommercerecruit.se
Adress: Lilla Torg 4, Malmö
Adress: Drottninggatan 33, Stockholm