Headhunting / Search till nyckelpositioner

Vi skräddarsyr alltid våra lösningar utifrån just ditt behov och dina förutsättningar. Efter kontakt tar vi fram ett förslag som passar just dig. Vi arbetar i hela Sverige.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

Headhunting i hela Sverige

Headhunting eller Search är den del i en rekryteringsprocess där man söker upp lämpliga kandidater som får en roll eller tjänst presenterad för sig. En stor del av kandidaterna på marknaden söker inte aktivt jobb, vilket gör att de aldrig kommer med i urvalet. Genom att kontakta även de bästa kandidaterna som inte sökt (eller sett) den utannonserade tjänsten så ökar man sannolikheten att hitta den absolut bästa kandidaten. Är tjänsten en nyckelposition är det även vanligt att man helt undviker de traditionella annonserna och endast utför en headhunting. 

Vi hjälper dig vid headhunting av dessa och många andra nyckelpositioner:

Headhunting inom e-handel

Rekrytering av rätt nyckelpersoner är strategiskt viktigt för ditt företag. För att lyckas behövs;

Stort nätverk

För att hitta rätt kandidat måste man som headhunter ha ett stort nätverk inom branschen. 

Branschförståelse

Det krävs mycket erfarenhet för att förstå de utmaningar som tjänsten kräver och för att kunna bedöma kandidatens kompetens. 

Känsla

För att hitta rätt och för att kunna övertyga och presentera tjänsten på ett attraktivt sätt krävs en fingertoppskänsla. 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och hur vi kan hjälpa er med headhunting och chefrekrytering.

Telefon: 010 - 199 35 50
Adress: Lilla Torg 4, Malmö
Adress: Kungsgatan 37, Stockholm