SEM-specialist till MM Sports

Har du ett starkt analytiskt sinne och stor förståelse för kundbeteenden online? Vill du ansluta till ett företag med en stark och tydlig marknadsposition med drivna och passionerade kollegor? Då har MM Sports den perfekta tjänsten för dig! I rollen som SEM-specialist kommer du ingå i verksamhetens e-handelsteam där din roll blir viktig för företagets fortsatta utveckling och försäljning online.

Om tjänsten

I rollen som SEM-specialist får du möjligheten att axla en för företaget viktig roll där ditt analytiska arbete kommer vara med och säkerställa verksamhetens tillväxt online. Ditt ansvar kommer vara att öka och optimera trafik samt driva konvertering från betald söktrafik. Du kommer ingå i MM Sports e-handelsteam där du rapporterar samt arbetar nära verksamhetens e-handelschef.

Som en del av e-handelsteamet på MM Sports ges du möjligheten att ansluta till ett framgångsrikt och expansivt företag som står inför en häftig digital resa där rätt person kommer erbjudas goda utvecklingsmöjligheter. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta; 

Arbetsuppgifter

Vi söker dina inre styrkor

Din bakgrund 
För att lyckas i rollen som SEM-specialist ställer vi som krav att du på ett skickligt sätt behärskar Google Ads och Google shopping. Då du ansvarar för att analysera stora mängder data är det viktigt att du behärskar Google Analytics, och all övrig erfarenhet av webbanalysverktyg ses som meriterande. Om din erfarenhet kommer från liknande roller så som online marketing, webbanalys och/-eller från e-handel ses detta som starkt meriterande. Vidare är det viktigt att du är uppdaterad och förstår utvecklingen av de digitala verktyg, program och trender för att säkerställa att MM Sports utvecklar sin marknadsposition.   

Om dig
Som person är det viktigt att du delar MM Sports passion för såväl företaget som arbetsplatsen. För att vara framgångsrik i rollen är du skicklig på att analysera och dra slutsatser samtidigt som du är bekväm i att fatta beslut. Du är affärsdriven, har lätt för att se helheten samt har ett strategiskt och kommersiellt mindset. Vidare är du öppen som person, nyfiken och med energi bidrar till företagets positiva arbetsklimat. Då rollen kräver breda kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ och tydlig i ditt dagliga arbete. Att du är lösningsorienterad samt kombinerar ett högt driv med en stor ödmjukhet ser vi som en självklarhet för tjänsten. Har du dessutom ett stort intresse för företagets produkter och marknad har du alla förutsättningar för att lyckas i rollen. 

Placerad på Askims Verkstadsväg i Askim.

Tillsättning är enligt överenskommelse.

Frågor? Kontakta rekryteringsansvarig

Sanny Malmberg 
072-6006422 / sanny@ecommercerecruit.se

Missa inte din chans

ANSÖK NU