Tipsa oss

Känner du någon som är perfekt till något av våra lediga jobb? Tipsa oss och ta del av en belöning. Se villkor längre ner på sidan.

Tipsa oss och bli belönad

Alla känner vi någon som är på väg mot en ny utmaning. Någon som är riktigt grym eller någon som vill vidare i karriären. Skicka ditt tips till oss så får du två stora fördelar. Du hjälper en vän/kollega/medmänniska & du blir belönad det.

Villkor & vanliga frågor

Vad är en affiliate-fee?

En affiliate-fee är en belöning, som betalas ut till en person som har rekommenderat en kandidat som senare blir anställd hos en av våra kunder, eller hos oss som konsult. Detta är ett sätt för oss att få tips om bra kandidater, och kunna bredda, samt ta del av ett större nätverk. Denna belöning betalas ut som inkomst av tjänst och sätts in direkt på ditt bankkonto. I och med att affiliate-feen betalas ut som inkomst av tjänst, dras skatt på det utbetalda beloppet. Beloppet betalas ut den 25:e i den månad då kandidaten tillträtt sin nya tjänst.

Hur tar jag del av er affiliate-fee?

För att ta del av vår affiliate-fee, måste du tipsa om en kandidat som senare blir anställd till respektive tjänst. Om två personer rekommenderar samma kandidat, kommer den personen som tipsade om kandidaten först bli tilldelad vår affiliate-fee.

Hur gör jag en rekommendation?

Du rekommenderar kandidaten i ovan formulär eller genom att maila ditt namn, kontaktuppgifter och ditt tips kontaktuppgifter till tips@ecommercerecruit.se.

Hur mycket är belöningen? 

Tipsar du om en person som blir anställd enligt ovan så betalar vi ut
5 000 kronor i ersättning!
Missa inte din chans till belöningen – skicka oss dina tips redan idag!