Under Your Skin - Oväntad framgång

E-COMMERCE SUCCESS

En podcast om framgångsrik e-handel

AVSNITT #77

Lovisa Hahn, Under Your Skin

I detta avsnitt träffar vi Lovisa Hahn som tillsammans med sin mamma grundade bolaget Under Your Skin 2016. De startade direkt en e-handel men för att få igång försäljningen så valde de att även försöka sälja in sina produkter på hotell. De hann precis nå framgång här när covid slog till 2020 och fullständigt tystade alla dialoger.

Deras e-handel hamnade då åter i fokus och de valde att satsa på denna kanal. Efter en trög period även här så var de i valet och kvalet att lägga ner sin verksamhet. De blev då sammankopplade med Fredja Porobic, som även gästat podden tidigare, och med hans hjälp så lyckades de tillsammans att hitta en twist på sina annonskampanjer som gav snabba resultat.

I denna intervju så får ni höra hur bolaget kom till, om hur de lyckades hitta en marknadsstrategi som kunderna älskade och om hur de lyckats växa internationellt. 

Lyssna på intervjun här eller där poddar finns.

Råd för framgång

Lovisa ger i intervjun även 3 råd till alla som vill lyckas med sitt e-handelsföretag. Råden är:

  • Ta inte råd från någon som inte lever det liv som du skulle vilja leva. Många tycker och tänker, men det är inte säkert att de vet vad de pratar om.
  • Ha rätt människor i din närhet. Man kan inte göra allt själv så tveka inte att ta hjälp från andra så att du kan fokusera på det som är bäst för dig.
  • Det du fokuserar på det växer. Så tänk positivt, våga och fokusera på det du vill prioritera.

Podcastvärd

Jonny Rosengren

jonny@ecommercerecruit.se

Vill du lyssna på fler avsnitt så sök efter E-commerce SUCCESS där du brukar lyssna på poddar. Du kan även besöka vår huvudsida via länken här nedan där du hittar alla avsnitt.

Jonny Rosengren

Lyssna där poddar finns!

Låt oss hjälpa ditt företag också!

 #GrowWithPassion