Kosttillskott via andras e-handel

E-COMMERCE SUCCESS

En podcast om framgångsrik e-handel

AVSNITT #82

Jimmy Månsson, Elexir Pharma

I detta avsnitt träffar vi Jimmy Månsson som gick från att vara elitbrottare till att sälja kost- och hälsotillskott under varumärket Elexir Pharma. Han började sin entreprenörsresa med att driva hälsobutiker i Stockholm, men såg tidigt att där fanns en del luckor i tillskottsegmetet, generellt på marknaden. Han bestämde sig då för att själv utveckla dessa produkter och grundande Elexir Pharma.

Idag omsätter de drygt 100 miljoner kronor där de driver en aktiv webbsida och arbetar intensivt med varumärkesbyggande via digital markandsföring och influencer marketing – men utan att ha en egen e-handel – istället driver de trafik till sina återförsäljare som i deras mening är bättre på e-handel och distribution än vad de själv någonsin kommer att kunna vara.

I intervjun hör du mer om hur de resonerar och hur de gör för att bygga sitt varumärke via återförsäljare, digital marknadsföring ocn influecer marketing.

Lyssna på intervjun här eller där poddar finns.

Råd för framgång

Jimmy ger i intervjun även 3 råd till alla som vill lyckas med sitt e-handelsföretag. Råden är:

  • Börja med små medel och testa dig fram. Lär dig längst med vägen.
  • Var långsiktig och se den långa planen.
  • Visualisera din framgång, så att du mentalt redan är att framme vid målet när du väl når dit.

Podcastvärd

Jonny Rosengren

jonny@ecommercerecruit.se

Vill du lyssna på fler avsnitt så sök efter E-commerce SUCCESS där du brukar lyssna på poddar. Du kan även besöka vår huvudsida via länken här nedan där du hittar alla avsnitt.

Jonny Rosengren

Lyssna där poddar finns!

Låt oss hjälpa ditt företag också!

 #GrowWithPassion