Kosttillskott online – så lyckades Aware Nutrition

E-COMMERCE SUCCESS

En podcast om framgångsrik e-handel

AVSNITT #41

Joel Lindqvist, Aware Nutrition.

Redan i slutet av gymnasiet beslutade sig Joel och Fabian för att tillsammans starta ett företag. De började med att sälja träningsprogram i form av digitala pdf:er, vilket var det som gav grundarna både startkapital och idén till idén att sälja kosttillskott på nätet. De kontaktade producenter, tog fram ett eget varumärke, byggde e-handel och startade i maj månad 2019 sin egen e-handel.

Kosttillskott på nätet är en konkurrensutsatt marknad och Joel och Felix lyckades med intensivt arbete och förmåga att hitta rätt influencer slå igenom på marknaden. I intervjun berättar Joel om hur marknadsstrategin för att lyckas har sett ut och går i detalj igenom hur de arbetar i sina influence marketing samarbete. Joel ger i intervjun många bra tips för alla de som vill utvecklas inom digital marknadsföring eller som vill skapa en egen framgångsrik e-handel.

Lyssna på intervjun här eller där poddar finns.

Aware intervju Joel

Råd för framgång

Joel gav i intervjun även 3 råd till alla som vill lyckas med sitt e-handelsföretag. Råden var:

1. Försök att göra så mycket som möjligt själv i början för att inte lägga pengar på fel saker i början. Låt det ta tid.

2. Våga! Följ din dröm och gör det du tror på. Börja på en lägre nivå – det behöver inte vara perfekt eller innebära en heltidstjänst från start.

3. Håll koll på lönsamheten så att pengar inte rinner ut från bolaget. Det är många som tror att de går plus, trots att bolaget i själva verket blöder.

Podcastvärd

Jonny Rosengren

jonny@ecommercerecruit.se

Vill du lyssna på fler avsnitt så sök efter E-commerce SUCCESS där du brukar lyssna på poddar. Du kan även besöka vår huvudsida via länken här nedan där du hittar alla avsnitt.

Jonny Rosengren

Lyssna där poddar finns!

Låt oss hjälpa ditt företag också!

 #GrowWithPassion