Årets e-handlare 2023 - hem & inredning

E-COMMERCE SUCCESS

En podcast om framgångsrik e-handel

AVSNITT #71

Anton Ekström, VILLAHOME

I detta avsnitt träffar vi Anton Ekström från Villahome.se. Detta är ett litet familjebolag i stark tillväxt som på knappt två år, nästan helt utan erfarenhet från e-handel, lyckats sälja byggvaror för 6,5 miljon kronor.

Den 10 maj blev det även klart att Villahome.se vunnit Pricerunners utmärkelse ”årets e-handlare 2023 i kategorin hem och inredning.

I denna intervju får ni höra om hur de kom i gång med sin affärsidé, hur de gör för att driva in kunder i butiken och om hur de planerar att bli en viktig spelare i framtiden som ett byggvaruhus på nätet.

Lyssna på intervjun här eller där poddar finns.

Råd för framgång

Anton ger i intervjun även 3 råd till alla som vill lyckas med sitt e-handelsföretag. Råden är:

  • Varför ska kunden välja er? Detta måste du besvara innan du drar igång så att du vet hur ditt erbjudande ser ut.
  • Bara kör! Testa och våga prova. Det är lätt att fastna i vad andra tycker och tänker och att vara rädd för att misslyckas. För att lyckas behöver man hitta sin egen väg och prova sig fram.
  • Håll hårt i pengarna. Man får många samtal och mail om nya känslor och det är lätt att tacka ja så att man drar på sig onödiga kostnader i början. Håll hårt i pengarna och investera dem väl.

Podcastvärd

Jonny Rosengren

jonny@ecommercerecruit.se

Vill du lyssna på fler avsnitt så sök efter E-commerce SUCCESS där du brukar lyssna på poddar. Du kan även besöka vår huvudsida via länken här nedan där du hittar alla avsnitt.

Jonny Rosengren

Lyssna där poddar finns!

Låt oss hjälpa ditt företag också!

 #GrowWithPassion