Vinnarna i E-star Awards 2023

För fjärde året i rad har E-star Awards gått av stapeln och vinnarna i kategorierna; Årets Digitala Marknadsstjärna, Årets Kunskapsspridare, Årets E-commerce Manager, Årets Rising Star, Årets Drivkraft inom Hållbarhet och Årets E-handelsprestation är nu utsedda.  

I skuggan av bolagens framgångar finns individer vars exceptionella prestationer inom sina roller spelat en avgörande roll för bolagens succé. Dessa digitala stjärnor, genom sitt outtröttliga arbete, engagemang och prestation, är med och driver bolagen till toppen i sitt segment. Men vilka är dessa framstående individer som har gjort skillnad bakom kulisserna? E-star Awards lyfter fram och hedrar årets mest framstående digitala talanger.

E-star Awards är en uppskattad tillställning där individen står i fokus. Under våren var det för branschen möjligt att nominera någon som presterat något utöver det vanliga eller som genomfört en aktivitet värd att hyllas. Vinnaren i de olika kategorierna utsågs efter en digital röstning där drygt fem tusen branschkollegor valde att delta och rösta på sin favorit.

”E-star Awards är inte bara en hyllning till de stjärnor som lyser klart i vår bransch; det är en påminnelse om de enskilda prestationerna som tillsammans skapar stora framgångar. Jag är imponerad över den dedikation, skicklighet och passion som varje nominerad dagligen visar. Att över fem tusen kollegor inom branschen engagerade sig och röstade understryker bara vikten av att uppmärksamma och uppskatta dessa digitala stjärnor.” säger Jonny Rosengren, CMO på E-commerce Recruit.

Här följer vinnarna 2023

Årets Drivkraft, Hållbarhet

Vinnare: Lina Åström (Stadium)

Årets E-commerce Manager

Vinnare: Emelie Skogersson (CAIA)

Årets Digtiala Marknadsstjärna

Vinnare: Louise Lindell (Consafe Logistics)

Årets Rising Star

Vinnare: Stefania Casale (Västerbotten Såpa)

Årets Kunskapsspridare

Vinnare: Tony Hammarlund (Digital Marknadsförare)

Årets E-handelsprestation

Vinnare: Anton Askenström (Swedish Tonic)

Bakgrunden till E-STAR AWARDS

E-star Awards initierades för att lyfta fram och hylla individerna bakom framgången. Många i det digitala landskapet arbetar i det dolda och får aldrig någon chans att synas och nå ut med sin prestation. För att hylla medarbetaren och den vardagliga prestationen instiftade E-commerce Recruit priset E-STAR AWARDS för fyra år sedan. E-star Awards är tillbaka igen under våren 2024.

Läs mer om E-STAR AWARDS

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn