Våra kunder

Vi har hjälpt flera tillväxtbolag att hitta deras nästa stjärna. Vår expertis är kompetenser inom e-handelsbranschen. Här har du ett axplock av våra kunder och partners.

Referenscase

CMO / Teknikdelar.se

Vi rekryterade en CMO till Teknikdelar som har en för bolaget viktig och central roll som spänner över B2B och B2C i de länder bolaget har försäljning i. Ansvar är att driva samt öka verksamhetens försäljning och att vara direkt ansvarig för ett team om fyra personer med budget- samt resultatansvar.

UX-designer / Ellos Group

En duktig UX-designer är en viktig rekrytering där man arbetar hands-on med att utveckla användarvänligheten av hemsidorna för samtliga brands inom Ellos Group. En viktig del är att analysera kundmönster och därigenom driva hypoteser, lösningar och design för att förbättra shoppingupplevelsen för kunderna online.

COO / Stronger

Den COO vi rekryterade arbetar idag med yttersta ansvar för den operativa verksamheten på en daglig basis. I nära samarbete med VD skapar och verkställer hon strategier för att utveckla bolaget. En viktig roll är också att coacha, motivera och med stor effektivitet leda team Stronger till att överträffa organisationens målsättningar.

Några av de kunder som rekryterat med oss

"What I love about these tours is that the guides are not afraid to get off the beaten track and show us the real city. This is an I will definitely come back to"
Alene Elvine
HR Manager
“The guide was everything I hoped for, and more. BikeTour really makes a difference, I would have never discovered the beautiful places we stopped for"
Jonas Gerber
Designer

Vill du veta mer eller få offert?

Poddgäster

Rickard Lyko, VD Lyko.se

Hör hela resan från ett lokalt frisörföretag till ett miljardföretag i skönhetsbranschen. Rickard satsade verkligen allt för att lyckas.

Monika Dagberg, E-handelschef

Nästan från starten har Monika varit med och satt Granngårdens e-handel på kartan. Hör om svårigheter med skrymmande gods och konflikter mellan traditionell och modern handel.

Kristoffer Väliharju, VD CDON

Cdon.com valde för ett antal år sedan att utvecklas från en traditionell e-handel till en marknadsplats i världsklass. Hör deras VD berätta om resan och deras tankar kring Amazons intåg i Sverige.