Sveriges största nätverk av kompetenser inom e-handel / digitalt

Sedan ett par år tillbaka har E-commerce Recruit tagit allt större plats på den svenska rekryteringmarknaden. Idag arbetar de i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan stoltsera med ett enormt nätverk av kompetenser när det kommer till roller inom e-handel och digitalt.

E-commerce Recruit har nu valt att satsa ytterligare på att proaktivt bygga upp sitt nätverk av kompetenser inom dessa områden genom att anställa Hanna Kallin i rollen som Talent Agent. Målsättningen är att ha och bibehålla Sveriges största nätverk av de bästa och mest kompetenta individerna när det kommer till e-handel och digitalt.

”Vårt bolag har nu varit verksamt under flera år och vi har sett en enorm framgång med många nöjda kunder. Mycket av vår framgång kommer just ifrån att vi har en ständig dialog med de bästa och mest kompetenta individerna i branschen. Under åren har vi byggt ett enormt nätverk, utifrån en rad olika aktiviteter, som jag idag skulle tro är Sveriges största nätverk av kompetenser inom e-handel och digitalt” säger Oscar Eidering, Regionsansvarig på E-commerce Recruit

Hanna har en bakgrund inom sälj och CRM och har nyligen avslutat sina studier vid Stockholms universitet. Hon kommer i rollen som Talent Agent fokusera på att bygga relationer och proaktivt arbeta för att växa vårt nätverk av digitala kompetenser.

På frågan vad som lockade henne att ta jobbet på E-commerce Recruit så svarade Hanna;

”Det som fick mig att söka mig till E-commerce Recruit är bolagets förmåga att tänka utanför boxen för att leverera kvalité i världsklass till sina kunder och kandidater. Detta i kombination med att företaget skapar stora möjligheter för den anställde att påverka sin egen roll för att kunna växa inom och med organisationen. Jag menar vem skulle inte vilja vara med på en sådan resa, med ett bolag som ligger i framkant inom sin nisch?”

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn