Social Media Specialist

Referens

#GrowWithMassive

Massive är ett svenskt företag som jobbar med produktion av videospel. Som spelutvecklingsbolaget har de en unik position där de är världsledande inom flera områden. 

Vi på E-commerce Recruit fick uppdraget att ta fram en konsult med stor passion för spel och Sociala Medier. I vårt nätverk av konsulter är detta en av de specialistroller vi erbjuder. 

Arbetsprocessen via E-commerce Recruit

När det kommer till konsultuppdrag är det vårt stora nätverk som främst används. Sedan lång tid tillbaka har vi flera konsulter i vårt nätverk som kan hyras på både kort och lång sikt. Ofta gäller det precis som denna gång specialistkompetens inom något område.

När uppdraget att hitta en konsult med fokus på Sociala Medier landade på vårt bord började processen med att vi gör en djupdykning i vårt interna nätverk. Med ett av Sveriges största nätverk av e-handelskompetenser så har vi även många konsulter i vårt nätverk.

Om vi inte har någon passande konsult i vårt närmst närverk fortsätter processen med search / headhunting. Detta är ett gediget och djupgående arbete för att hitta rätt konsult för jobbet.

När vi väl hittat rätt konsult för tjänsten så låter vi företaget träffa kandidaten. Även om kompetens kommer först så måste personligheten mellan de som ska arbeta ihop passa. 

Social Media Specialist på Massive

Som konsult på E-commerce Recruit påbörjade jag en konsulttjänst som Social Media Specialist hos spelutvecklaren Massive Entertaiment – A Ubisoft Studio i Malmö. Uppdraget innebar primärt att ansvara för publicering av innehåll i bolagets sociala medier, men även att ansvara för innehåll i andra digitala kanaler så som hemsidan och det interna tv-systemet. Massive Entertainment ser sina digitala kanaler som ett viktigt verktyg, både för att attrahera talanger till bolaget men även för att behålla befintliga anställda. 

Genom att vara konsult på E-commerce Recruit fick jag möjligheten att vara verksam på ett otroligt spännande bolag och dessutom i en roll som matchade mina kunskaper och intressen. Dessutom kunde jag fokusera helt på uppdraget då E-commerce Recruit hade satt upp system som innebar minimalt med administrativt arbete för mig som konsult.

Under hela konsultperioden fanns min kontaktperson på E-commerce Recruit nära till hands, både i kontakten med mig som konsult och som kontaktväg när det fanns behov mellan mig och Massive Entertainment.

Låt oss hjälpa ditt företag också!

 #GrowWithPassion

Johan Karlsson / Konsult Massive

"Genom att vara konsult på E-commerce Recruit fick jag möjligheten att vara verksam på ett otroligt spännande bolag och dessutom i en roll som matchade mina kunskaper och intressen. Dessutom kunde jag fokusera helt på uppdraget då E-commerce Recruit hade satt upp system som innebar minimalt med administrativt arbete för mig som konsult."

massive-webb

Om Massive

Massive Entertainment, även känt som Ubisoft Entertainment Sweden AB, är ett svenskt spelutvecklingsföretag och en studio av Ubisoft beläget i Malmö. Företaget har ägts av Ubisoft sedan 2008, och har bland annat utvecklat datorspelen Ground Control, World in Conflict, Tom Clancy’s The Division och senast Tom Clancy’s The Division 2, som släpptes 2019.