Tillgängliga kandidater Västkusten

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade search- och rekryteringsbolag inom e-handel och digitala tjänster. Vi har tillsammans många års erfarenhet och är specialister inom både rekrytering och e-handel. Vi brinner för digital tillväxt och vill, tillsammans med dig, öka er digitala konkurrenskraft på marknaden. Vi har verifierat ett stort antal kandidater med kompetens inom e-handelns olika områden och nedan har vi valt ut några få profiler som just nu är tillgängliga och öppna för möjligheter längst med Västkusten. Vill du få information om fler tillgängliga kandidater i vårt nätverk? Kontakta oss redan idag!

Är du intresserad av att komma i kontakt med någon kandidat nedan, hör av dig till oss på info@ecommercerecruit.se eller ring 010-199 35 50 

online sales

Online Sales Manager

- Operativt driven med god kunskap av konvertering och kundresan
- Bred erfarenhet inom försäljning och digital marknadsföring
- Teknisk kunskap med hands-on erfarenhet av flertalet programmeringsspråk och tekniska verktyg
- Strategiskt kunnande med god erfarenhet från kända varumärken
- Ledningsarbete och personalansvar i tidigare tjänster
Suttit i ledande operativa och strategiska roller med fokus på konvertering och optimering av försäljning. God erfarenhet av analys, rapportering, optimering, budgetering. Ett datadrivet mindset med analys och follow up för att alltid förbättra resultaten. Tidigare erfarenheter av både uppbyggnad av nya siter och förbättringar av redan existerande. En person som trivs i roller med ansvar där arbete sker både högt och lågt. Söker roller som Online Sales Manager, Head of E-Commerce, E-commerce Manager.
Kom i kontakt

Online marketing

Performance Marketing Consultant

- Värdefull erfarenhet inom SEM och PPC med utmärkta resultat
- Framgångsrikt skapat tillväxt för olika verksamheter
- Google Ads, Google Analytics, Google Search, Bing Ads
- GDA & övrig Display, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube
- Drivs av konvertering, testa kanaler och strategier med mål om tillväxt
- Kreativ och analytisk med kund och köpresa som mål.
En glad, kreativ och effektiv person med internationell erfarenhet från privat och offentligt sektor. Brinner för tillväxt och utveckling genom online marknadsföring. Fokuserar fullt ut på konvertering, analys och optimering mot KPIer. Norska som modersmål, flytande i engelska.
Kom i kontakt

Online marketing

Online Marketing specialist

- 10+ år erfarenhet inom digital och online marknadsföring
- Specialist inom ROI-fokuserad SEO, paid social & paid search
- Datadriven analys för optimering av webb och annonser
- Arbetat med flera varumärken inom e-handel varav större inom fashion
- God förståelse för onlineaffären, försäljning som uppföljning
En digital marknadsförare som har arbetat som ytterst ansvarig med flertalet e-handlare inom marknadsföring, annonsering, analys & optimering. Personen har arbetat med både strategiskt och operativt ansvar och därmed van vid analys, uppföljning och rapportering. Kandidaten har ett datadrivet mindset och drivs av samarbeten och kompetensutveckling.
Kom i kontakt

graphical design

Få mail när det finns tillgängliga kandidater i ditt område

Skriv upp dig här om du vill få ett mail när vi uppdaterat listan över tillgängliga kandidater. Genom att få våra mail har du alltid första ”tjing”.

Kandidaterna vi presenterar på denna sida är ett noga urval av verifierade profiler som är tillgängliga just nu och har valt att bli en del av E-commerce Recruits nätverk. Vill du komma i kontakt med någon av ovan kandidater, eller en av många fler som har valt E-commerce Recuit i sin karriärresa, kontakta oss redan idag!

Kontakta oss