Tillgängliga kandidater Stockholm

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade search- och rekryteringsbolag inom e-handel och digitala tjänster. Vi har tillsammans många års erfarenhet och är specialister inom både rekrytering och e-handel. Vi brinner för digital tillväxt och vill, tillsammans med dig, öka er digitala konkurrenskraft på marknaden. Vi har verifierat ett stort antal kandidater med kompetens inom e-handelns olika områden och nedan har vi valt ut några profiler som just nu är tillgängliga och öppna för möjligheter i Stockholm.  

Är du intresserad av att komma i kontakt med någon kandidat, kontakta oss på info@ecommercerecruit.se eller ring 010-199 35 50 

leadership

E-commerce

Senior Management

e-commerce

e-commerce

Online marketing

e-commerce

e-commerce

Få mail när det finns tillgängliga kandidater i ditt område

Skriv upp dig här om du vill få ett mail när vi uppdaterat listan över tillgängliga kandidater. Genom att få våra mail har du alltid första ”tjing”.

Kandidaterna vi presenterar på denna sida är ett noga urval av verifierade profiler som är tillgängliga just nu och har valt att bli en del av E-commerce Recruits nätverk. Vill du komma i kontakt med någon av ovan kandidater, eller en av många fler som har valt E-commerce Recuit i sin karriärresa, kontakta oss redan idag!

Kontakta oss