Tillgängliga kandidater Skåne

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade search- och rekryteringsbolag inom e-handel och digitala tjänster. Vi har tillsammans många års erfarenhet och är specialister inom både rekrytering och e-handel. Vi brinner för digital tillväxt och vill, tillsammans med dig, öka er digitala konkurrenskraft på marknaden. Vi har verifierat ett stort antal kandidater med kompetens inom e-handelns olika områden och nedan har vi valt ut några profiler som är tillgängliga just nu och öppna för möjligheter i Skåne. Vill du få information om fler tillgängliga kandidater i vårt nätverk? Kontakta oss redan idag!

Är du intresserad av att komma i kontakt med någon kandidat nedan, hör av dig till oss på info@ecommercerecruit.se eller ring 010-199 35 50  

Leadership

E-commerce

head of e-commerce & marketing

- Lång erfarenhet inom strategi, planering och e-handelsrådgivning
- Uppbyggnad och strategi inom varumärkesoptimering
- Social Media, CRM/e-mail marketing, CR, CRO
- Webbanalys, kundupplevelse, A/B, MVT testning
- Analytisk och mycket god kunskap av att optimera onlineaffärer
Ledare med stor vana att ansvara för team och driva projekt med resultatfokus. Rådgivare inom e-handel och har ett sinne för att definiera visioner och omvandla komplexa idéer till verklighet. En analytisk person som med enkelhet tar sig an olika delar av den digitala affären och optimerar utfall. En strategisk person som brinner extra för att bygga och öka kännedomen om varumärket genom online närvaro.
Kom i kontakt

E-commerce

Head of E-commerce

- Projekt- och konsultledning mot flertalet e-handelsföretag
- Affärsutveckling, digital strategi, helhetsförståelse för digitala affärer
- Entreprenöriellt driven med erfarenhet av startups och större bolag
- UX, front end development
Personen har under många år arbetat hands on med digitaliseringsprojekt på flertalet e-handelsföretag. Erfarenhet av utvecklingsprojekt för omnikanal där såväl tillväxt online, strategi för användarvänlighet och UX varit fokusområden. Agilt driven med god ledarskapsförmåga.
Kom i kontakt

leadership

CEO

- Mångsidig ledare med fokus på tillväxt och lönsamhet
- Strategisk och operativ erfarenhet från seniora positioner
- Lång erfarenhet från storbolag inom digitalt och e-handel
- Förändringsarbete och lansering av koncept inom e-handelsaffären
- Lång erfarenhet av e-handel, marknadsföring och inköp
Person med entreprenörsanda som varit med och startat upp bolag inom e-handel. Har med resultatfokus lett förändringsarbeten och har bevisat track record av att vända verksamheter i rätt riktning.
Kom i kontakt

E-commerce

E-commerce Manager

- Helhetsansvar för digital acceleration och e-handelsutveckling
- Initiering och planering av produktlanseringar, medieplanering
- Varumärkesuppbyggnad på flertalet internationella marknader
- Strategisk ledare med fokus på att leda team och projekt
Ledare inom sälj och marknadsföring med 10+ års erfarenhet inom digital marketing och e-commerce. Har arbetat i globala företag under många år med breda kontaktytor både internt och externt. Kombinerar ett övergripande helhetstänk för den digitala affären tillsammans med ett sakligt fokus på ROI. Drivs av att arbeta målinriktat samtidigt som kreativiteten får ta plats.
Kom i kontakt

E-commerce

online Marketing

Digital Marketing Strategist

- God kunskap inom marknadsföring, kommunikation & e-commerce
- Digital- & creative native, specialist inom SoMe
- Erfarenhet från globala och världsledande bolag
- Google Analytics, Facebook Ads, Google Ads, Hotjar
- Shopify, WordPress, Klaviyo, Mailchimp
- Design, art directing, fotograf, filmare, fotoredigering, videoredigering
Lång erfarenhet från e-handelsbranschen med fokus och ansvarsområden både inom marknadsföring och sälj. Suttit i operativa roller med ansvar för såväl strategi, utförande och analys. Drivs av framåtanda, förändring och att hitta nya kreativa marknadsstrategier samt utförande. Trivs med parallella projekt, förtroende och ansvar, snabbfotad kultur och dynamiska processer. Söker roller som CMO, Marketing Director and Brand Manager, Social Media Specialist, E-Commerce Manager eller Creative Director.
Kom i kontakt

Få mail när det finns tillgängliga kandidater i ditt område

Skriv upp dig här om du vill få ett mail när vi uppdaterat listan över tillgängliga kandidater. Genom att få våra mail har du alltid första “tjing”.

Kandidaterna vi presenterar på denna sida är ett noga urval av verifierade profiler som är tillgängliga just nu och har valt att bli en del av E-commerce Recruits nätverk. Vill du komma i kontakt med någon av ovan kandidater, eller en av många fler som har valt E-commerce Recuit i sin karriärresa, kontakta oss redan idag!

Kontakta oss