Rekryteringsföretag i Stockholm

E-commerce Recruit finns i centrala Stockholm

Vi arbetar ständigt för att vara det bästa rekryteringsföretaget i Stockholm när det kommer till att hitta talanger och specialister inom E-handel och Digital Marknadsföring. Utöver rekrytering erbjuder vi tjänster inom Executive Search och möjlighet att hyra in specialist kompetens. 

Våra tjänster

Rekrytering

Vi är ett rekryteringsföretag i Stockholm som fokuserar på att hitta specialister och ledande kompetens inom e-handel, digitalisering och affärsutveckling. Med ett av Sveriges största community av digital kompetens löser vi ditt behov.

Executive Search

Är du på jakt efter kompetens till högre tjänster eller specialistroller så erbjuder vi även executive search. Med denna arbetsmetod så hittar vi genom eget nätverk och uppsökande arbete de bästa kandidaterna på marknaden. 

Konsulter

Söker du kompetens under en begränsad tid eller till ett visst projekt så kan du genom oss på E-commerce Recruit hyra in kompetens på kort eller lång sikt. Med ett stort nätverk har vi ofta kompetenser tillgängliga för denna typen av projekt.

Hitta oss i Stockholm

Adress: Drottninggatan 33, Stockholm

Oscar Eidering

REGIONCHEF / STOCKHOLM

Oscar är ansvarig för E-commerce Recruit´s kontor i Stockholm. Han har lång erfarenhet av både rekrytering och e-handelsbranschen. Vill ni prata rekrytering eller andra typer av personallösningar i regionen så Oscar rätt person att prata med.

Årets bästa rekryteringsföretag

Årets Rekryteringsföretag

Följande jurymotivering gav oss en finalplats i denna ärofyllda award:

”E-commerce Recruit Nordic har etablerat sig som en stark och självklar aktör inom sin nisch mot e-handels bolag och digital kompetens. Med ett stort kandidatnätverk, hög leveransprecision, ett kundnära förhållningssätt och stor kunskapsnivå har de lyckats öka sin omsättning med 60 %. En imponerande utveckling och resa gör att vi utnämner bolaget som finalist till utmärkelsen Årets Rekryteringsföretag”

Rekryteringsföretag i Stockholm

E-commerce recruit öppnade under 2018 dörren till en ny och länge efterfrågad nisch i rekryteringsbranschen – e-handel. Vårt andra kontor hittas i centrala Stockholm. Vi är ett rekryteringsföretag som tagit fokus på en specifik bransch och de roller och kompetenser man hittar där. Vår tro är att man måste fokusera på en enda sak för att bli riktigt bra. 

Bland grundarna finns personer med både mångårig erfarenhet av rekrytering inom e-handelsbranschen och av digital marknadsföring.

Det finns många fördelar med att använda ett rekryteringsföretag som E-commerce Recruit i Stockholm. Förutom att vi har en bred kunskap om e-handelsbranschen och digital marknadsföring, har vi våra rekryterare lång erfarenhet från branschen för att kunna hjälpa dig att säkra rätt kompetens till din organisation samt att du sparar tid och energi genom att vi hanterar rekryteringsprocessen.  

Kontakta oss gärna om du söker ett rekryteringsföretag i Stockholm och vill du träffas för en fika så är det bara att du kontaktar oss. 

Kontakta oss

Söker du ett rekryteringsföretag i Stockholm så kontakta oss genom nedan uppgifter eller genom att använda formuläret.