Bästa rekryteringsföretaget i Stockholm

E-commerce Recruit finns i centrala Stockholm

Vi arbetar ständigt för att vara det bästa rekryteringsföretaget i Stockholm när det kommer till att hitta talanger och specialister inom E-handel och Digital Marknadsföring. Utöver rekrytering erbjuder vi tjänster inom Executive Search och möjlighet att hyra in specialist kompetens. 

Våra tjänster

Rekrytering

Vi är ett rekryteringsföretag i Stockholm som fokuserar på att hitta specialister och ledande kompetens inom e-handel och digital marknadsföring. Med ett av Sveriges största community av digital kompetens löser vi ditt behov.

Executive Search

Är du på jakt efter kompetens till högre tjänster eller specialistroller så erbjuder vi även executive search. Med denna arbetsmetod så hittar vi genom eget nätverk och uppsökande arbete de bästa kandidaterna på marknaden. 

Hyr in kompetens

Söker du kompetens under en begränsad tid eller till ett visst projekt så kan du genom oss på E-commerce Recruit hyra in kompetens på kort eller lång sikt. Med ett stort nätverk har vi ofta kompetenser tillgängliga för denna typen av projekt.

Hitta oss i Stockholm

010 - 199 35 50

Drottninggatan 33, Stockholm

Utsedda till Årets Raket 2021

Följande motivering gav oss en finalplats i denna ärofyllda award:

Med inriktning på roller inom e-handelsorganisationer har E-commerce Recruit under året tagit stora kliv in i en snabbväxande marknad och haft en fantastisk utveckling och tillväxt. Med samarbeten som grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision är de en aktör att räkna med idag och imorgon vilket kvalificerar dom till finalplatsen som Årets Raket inom rekryterings och bemanningsbranschen

Rekryteringsföretag i Stockholm

E-commerce recruit öppnade under 2018 dörren till en ny och länge efterfrågad nisch i rekryteringsbranschen – e-handel. Vårt andra kontor hittas i centrala Stockholm. Vi är ett rekryteringsföretag som tagit fokus på en specifik bransch. Vår tro är att man måste fokusera på en enda sak för att bli riktigt bra. 

Bland grundarna finns personer med både mångårig erfarenhet av rekrytering inom e-handelsbranschen samt en lång erfarenhet av att driva och utveckla e-handelsföretag.

Kontakta oss gärna och vill du träffas i Stockholm för en fika så är det bara att du kontaktar oss. 

Kontakta oss

Söker du ett rekryteringsföretag i Stockholm så kontakta oss genom nedan uppgifter eller genom att använda formuläret.

Telefon: 010 - 199 35 50