Rekryteringsföretag i Malmö

E-commerce Recruit finns i centrala Malmö

Vi arbetar ständigt för att vara det bästa rekryteringsföretaget i Malmö / Skåne när det kommer till att hitta talanger och specialister inom E-handel och Digital Marknadsföring. Med utgångspunkt från vårt Malmökontor löser vi personallösningar i hela Skåne. Utöver rekrytering erbjuder vi även tjänster inom Executive Search och möjlighet att hyra in specialistkompetens. 

Våra tjänster

Rekrytering

Vi är ett rekryteringsföretag i centrala Malmö som fokuserar på att hitta specialister och ledande kompetens inom e-handel, digitalisering och affärsutveckling. Med ett av Sveriges största community av digital kompetens löser vi ditt behov.

Executive Search

Är du på jakt efter kompetens till högre tjänster eller specialistroller så erbjuder vi även executive search. Med denna arbetsmetod så hittar vi genom eget nätverk och uppsökande arbete de bästa kandidaterna på marknaden. 

Konsulter

Söker du kompetens under en begränsad tid eller till ett visst projekt så kan du genom oss på E-commerce Recruit hyra in kompetens på kort eller lång sikt. Med ett stort nätverk har vi ofta kompetenser tillgängliga för denna typen av projekt.

Hitta oss i Malmö

010 - 199 35 50

Adress: Lilla Torg 4, 211 34 Malmö

Zophia Karlsson

Zophia Karlsson

REGIONCHEF / MALMÖ

Zophia är ansvarig för E-commerce Recruit´s kontor i Malmö / Skåne. Hon har gedigen erfarenhet från e-handelsbranschen och flera års erfarenhet av att rekrytera digitala talanger. Vill ni prata rekrytering eller andra typer av personallösningar i regionen så är Zophia helt rätt person att prata med.

Årets bästa rekryteringsföretag

Årets Rekryteringsföretag 2022

Följande jurymotivering gav oss en finalplats i denna ärofyllda award:

”E-commerce Recruit Nordic har etablerat sig som en stark och självklar aktör inom sin nisch mot e-handels bolag och digital kompetens. Med ett stort kandidatnätverk, hög leveransprecision, ett kundnära förhållningssätt och stor kunskapsnivå har de lyckats öka sin omsättning med 60 %. En imponerande utveckling och resa gör att vi utnämner bolaget som finalist till utmärkelsen Årets Rekryteringsföretag”

Rekryteringsföretag Malmö

E-commerce recruit öppnade under 2018 dörren till en ny och länge efterfrågad nisch i rekryteringsbranschen – e-handel. Vi fokuserar nu på klassiska kompetenser i denna bransch inom exempelvis digitalisering, affärsutveckling och digital marknadsföring. 

E-commerce Recruit är ett rekryteringsföretag som har sitt huvudkontor i centrala Malmö. Här är vi ett av de mest framgångsrika företagen inom rekrytering när det kommer till digital kompetens och e-handel i Skåne.

Malmö är en av de snabbast växande städerna i Sverige och har blivit en viktig hub för e-handelsföretag. Att ha vårt kontor i Malmö ger oss enkel tillgång till en pool av talangfulla individer med expertis inom e-handel, samtidigt som vi är centralt belägna för att enkelt kunna möta upp med företag i hela Skåne.

Malmö är dessutom en välkomnande och inkluderande stad med en stark kultur och en unik kreativ scen. Detta ger oss möjlighet att attrahera och behålla de bästa talangerna inom branschen, vilket är en avgörande faktor för att kunna leverera den högsta kvaliteten på våra tjänster.

Bland grundarna av rekryteringsföretaget E-commerce Recruit finns personer med både mångårig erfarenhet av rekrytering inom e-handelsbranschen samt en lång erfarenhet av att driva och utveckla e-handelsföretag.

Kontakta oss gärna och om du har vägarna förbi Malmö så hör gärna av dig och kom förbi på en fika. 

Kontakta oss

Söker du ett rekryteringsföretag i Malmö / Skåne så kontakta oss genom nedan uppgifter eller genom att använda formuläret.