Event inom E-handel och Digital Marknadsföring

Här samlar vi event för dig som är på jakt efter kunskap och inspiration som e-handel och Digital Marknadsföring. Skicka gärna in förslag på fler evenemang via formuläret längst ner på sidan. 

22

OKTOBER

Emeet Stockholm

Plats: Clarion Hotel Stockholm

Arrangör: Ehandel

Om: Emeet är ett e-handelsevent som är skapat för att e-handlare ska kunna möta sina branschkollegor i en miljö där de kan diskutera utmaningar och byta erfarenheter. Eventet bygger på aktivt deltagande i olika former av diskussionsforum. 

16

NOVEMBER

Webbdagarna

Plats: Digitalt Event

Arrangör: IDG

Om: Webbdagarna 16 och 17 november 2022 ger dig de digitala kunskaperna du kommer att behöva under nästa år. Vi bjuder på inspiration, andras erfarenheter, experternas råd och tips, trendspaningar och skarpa case.

17

NOVEMBER

Ehandelspadeln

Plats: LeDap Stockholm

Arrangör: Ehandel

Om: Träffa andra e-handelare och möt dem i en match padel. Ett intressant och spännande sätt att träffa branschkollegor. 

21

NOVEMBER

Internet i Fokus

Plats: QUALITY HOTEL VIEW, Malmö

Arrangör: Internet i Fokus / Grafiska Akademin

Om: Internet i Fokus är södra Sveriges äldsta och största event inom SoMe, Analys & Digital Marknadsföring. Inspiration & kunskap hela dagen, alltid med det senaste trenderna för dig som vill bryta igenom bruset!

21

NOVEMBER

Internetdagarna

Plats: Digital Event

Arrangör: Internetstiftelsen

Om: Under den 21-22 november hålls Internetdagarna, denna gång som ett onlineevent. Varje dag inleds och avslutas med aktuella trendspaningar från världsledande keynotetalare. Internetdagarna är en konferens som arrangeras av Internetstiftelsen.

2023

9

MARS

D-Congress

Plats: Svenska Mässan, Göteborg

Arrangör: Svensk Digital Handel

Om: Sveriges största mötesplats för hela det svenska e-handelscommunityt. Mängder av talar, utställare och paneldebatter. D-congress pågår under den 8-9 mars, där huvuddagen är 9 mars. Årets tema är Profitable creativity.

Saknar du något event?

Hjälp oss att få med alla event inom e-handel och digital marknadsföring genom att skicka in förlag på evenemang du tycker vi bör lägga till.