E-star awards

"Årets Digitala Marknadsföringsstjärna"

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Många bra kandidater har nominerats för sitt engagemang och sitt inspirerande arbete och här presenterar vi de 4 utvalda kandidater som juryn tagit vidare.

Läsa mer om våra finalister genom att föra muspekaren över bilden. Vinnaren presenteras den 1 oktober kl 15.00.

Årets finalister

Alexander Hosby

Alexander kom till Flowlife mitt i stormens öga när när Corona slog under 2019 när både trafiken och försäljning lyste med sin frånvaro. Sedan första dagen har Alexander arbetat helhjärtat och målmedvetet för att bygga upp en marknadsstrategi i ett nytt digitalt landskap. Tack vare hans hårda arbeta så har har Flowlife omsättning ökat trefaldigt och marknadsteamet ökat från 2 person till 12 personer på ett år.

Alexander Hosby

Jorge Castro

Growth guru som förtjänar en klapp på axeln efter att ha satt ABS Wheels på kartan. Jorge var en mycket värdefull anställd som lyckades göra magi av bolaget genom att kostnadseffektivt driva över 250 000 besökare till butiken varje månad. Otroligt glad och go kille som kämpar hårt. Han har inga problem med att lära andra och ställer ofta upp och hjälper andra med digital marknadsföring. Jorge är en sann marknadsstjärna. Idag driver Jorge egen Growth Hacking byrå.

Jorge Castro

Apollonia San Contreras

Hon ser till att sprida Hövdnings varumärke stort och brett. Apollonia har inlett samarbeten med flera profiler som säkerställer att man når ut till många målgrupper på ett sätt som gör produkten roligare än vad den kanske är på papper. Apollonia är även en drivande kraft inom entreprenörskap, kvinnligt företagande, nätverkande och transparens. Driver tillsammans med Afrodite podden \Off Topic\ och har på bara några år samlat en större följarskara på olika sociala kanaler. Hon frilansar även inom digital marknadsföring PR och Content för olika startups, bla Unlock.

Apollonia San Contreras

Oskar Britting

Med en fantastisk energi sprider Oskar Britting en glädje som lätt sprider sig bland hans kollegor. Han har ett högt engagemang och en fin förmåga att samarbeta med alla på alla avdelningar. Tillsammans med hans breda kunskap inom kampanj och branding gör det Oskar till en slags modern Donald Draper och en solklar nominerad till Årets marknadsstjärna.

Oskar Britting

Rösta på den kandidat nedan som du tycker förtjänar att bli ”Årets Digitala Marknadsföringsstjärna”. Du får endast rösta en gång per kategori. 

*Du får endast rösta en gång per kategori. Dina uppgifter sparas för att säkerställa en rättvis röstning. När du röstat får du ett bekräftelse mail och när vinnaren är utsedd kommer du att få information om detta.

Dela denna sida:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email

Vill du veta vem som vinner? Se  prisutdelningen och var med och hylla branschens bästa medarbetare? Anmäl dig via länken här bredvid till vårt evenemang på Linkedin. Det kostar inget och är helt digitalt. Skriv in fredagen den 1 oktober, kl 15.00-15.20 i din kalender.

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Röstningen är avslutad. Snart presenterar vi vinnaren! Håll ut.