E-star awards

"Årets E-commerce Manager"

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

 

Många bra kandidater har nominerats för sitt engagemang och sitt inspirerande arbete och här presenterar vi de 4 utvalda kandidater som juryn tagit vidare.

Läsa mer om våra finalister genom att föra muspekaren över bilden. Om ett par veckor presenteras vinnaren.

Årets finalister

Elnaz Nahani

Elnaz har, under stor tidspress, varit med och tagit fram ett helt nytt varumärke, XEED, som lanserades i början 2020. Utan någon förkunskap har hon lyckats tillgängliggöra proffsprodukter till konsumenters trädgårdar på ett fantastiskt sätt. Hon har fått gödsel och gräsfrön till att bli något spännande, sexigt och exklusivt, och inte bara framställt det i en tråkig plastsäck som varken ser särskilt lockande ut eller som särskiljer sig från mängden. Hon tar sig an rollen som att det vore hennes eget bolag och hon har ett otroligt driv som smittar av sig på både mig och mina kollegor. Under 2021 har hon fortsatt utveckla varumärket och den digitala affären i raketfart. Om det är något hon förtjänar så är det att bli utsedd till årets E-commerce Manager då det är något som hon kan allra bäst!

Elnaz Nahani

Marie Eklund

Marie gick från en grym resa som ehandelschef på ETON, där hon var en riktigt stjärna, till oss på Revolutionrace! Hon har nu kommit in i ett snabbväxande bolag med höga krav och högt tempo, och gjort enorm skillnad. Levererar dagligen innovation och utmanar, och är samtidigt så omtyckt och inspirerande! Marie förtjänar definitivt mer glans än hon får!

Marie Eklund

Pernilla Jungåker

Pernilla är en stor anledning till att Kid Concept skördar framgångar över hela världen. Hon utvecklar ständigt nya och innovativa funktioner på de båda webbshoparna som tar nätshoppingen av leksaker till en ny nivå. Hon är både duktig på det strategiska, målinriktad och analytisk, men också prestigelös och hjälper gärna andra med saker de behöver eller bygga och producera saker. Hon är också en väldigt omtyckt kollega av både chefer och kollegor. Hon är alltid glad och livar upp stämningen på det (tillfälliga) digitala kontoret och får folk att skratta. Pernilla förtjänar inte bara nomineringen, alla med förmågan att se bortom flashig design kommer upptäcka en e-commerce manager som levererar det viktigaste av allt, resultat!

Pernilla Jungåker

Adam Gudmundsson

Adam innehar rollen som Head of E-commerce på Ideal of Sweden och det är tydligt att hans bakgrund inom företaget har gett honom de insikter han behöver för att bemästra den nya rollen. En styrka för Adam är att arbeta krossfunktionellt. Han har stenkoll på vilka avdelningar och personer som ska involveras i projekt och säkerställer alltid att leverera i tid med bästa kvalitet. Adam värderas högt för bland annat hans förmåga att vara extremt kreativ och att han ofta hittar lösningar som ingen annan tänkt på. Det är svårt att tänka sig en mer dedikerad och passionerad person med titeln som förtjänar denna titel mer än Adam!!"

Adam Gudmundsson

Rösta på den kandidat nedan som du tycker förtjänar att bli ”Årets E-commerce Manager”. Du får endast rösta en gång per kategori. 

*Du får endast rösta en gång per kategori. Dina uppgifter sparas för att säkerställa en rättvis röstning. När du röstat får du ett bekräftelse mail och när vinnaren är utsedd kommer du att få information om detta.

Dela denna sida:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email

Röstningen stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Röstningen är avslutad. Snart presenterar vi vinnaren! Håll ut.