Årets E-handelsprestation

Detta är ett pris där vår Jury, bestående av 8 stjärnor i e-handelsvärlden, utser vinnaren. Juryn får tillsänt sig information om kandidat, om nominering och annat för att kunna ta ställning till vilken kandidat som bäst förtjänar priset ”Årets e-handelsprestation”. 

Vill du se prisutdelningen och vara med och hylla branschens bästa medarbetare? Anmäl dig då till vårt evenemang på Linkedin. Det kostar inget och är helt digitalt. Skriv in fredagen den 1 oktober, kl 15.00-15.20 i din kalender.

01

Troels Poppe – Chief Digital Officer, Proteinbolaget

Prestation: Som ansvarig för den digitala utvecklingen i ett starkt tillväxtbolag har Troels varit med och bidragit till Proteinbolagets framgångsresa. Troels har bland annat snabbt anammat nya tekniker och brinner lite extra för att göra köpupplevelsen så personlig som möjligt.

02

Emma Karlberg - E-commerce Manager, IKEA

Prestation: Emma är en stöttepelare i organisationen som alltid ser till helhetens bästa. Med sitt ledarskap har hon varit starkt bidragande till att IKEA under det senaste året dubblat sin onlineförsäljning och samtidigt varit drivande i att effektivisera och utveckla bolagets tekniska lösningar relaterat till E-handeln.

03

Jimi Rasmussen – Head of E-Commerce, Panduro

Prestation: Jimi har en gedigen erfarenhet av e-handel och leder nu utvecklingen av Panduros e-handel. Jimi har en bevisad förmåga att sätta och utvärdera KPI:er för olika delar inom verksamheten och att utifrån siffror och analys hitta nya vägar till kommersiella och lönsamma lösningar.

04

Annica Rantala - CEO, Stronger

Prestation: Annica har tagit sig ann rollen som CEO under året och har snabbt lyckats ta bolagets omsättning till nya höjder. Under hennes ledning har Stronger expanderat sitt varumärke till både nya kategorier och till nya marknader på den internationella arenan.

05

Jessica Stigsson – E-commerce coordinator, Cervera

Prestation: Jessica är en stark drivkraft digitalt och en stor vilja att ständigt utveckla Cerveras e-handel. Hon har under året lyckats få organisationen att tillämpa hennes imponerande kunskap inom konverteringsoptimering.

06

Simon Suontausta – Grundare, Prylify

Prestation: Simon grundade tillsammans med sin vän Simon sin e-handel Prylify.se. Han har en enorm kämparglöd och har lyckats driva Prylify.se från 0 till 14 miljoner på drygt 1 års tid genom sin långa erfarenhet inom e-handel. Hans enorma driv och passion har gjort att han med sin förra e-handel även vunnit “årets nätbutik” hos Prisjakt.

07

Madelene Törnblom – Grundare/CEO, Maya Delorez

Prestation: Madelene har i ung ålder lyckats bygga ett framgångsrikt bolag inom ridkläder. Med envishet och driv lyckades hon lära sig hur man byggde webbshop, marknadsförde, designade och köpte in kläder och har nu blivit en riktigt framgångsrik entreprenör inom både ridsport och e-handel generellt.

08

Charlie Lindström – Creative Director / Co-Founder, Chimi Eyewear

Prestation: Charlie grundade tillsammans med sin kompis Daniel sitt framgångsrika bolag CHIMI eyewear. Med hans kreativa känsla och hans öga för detaljer har han snabbt gjort sig ett namn i designvärlden. Bolaget har gått som tåget och de fick nyligen nya delägare i form av riskkapitalbolaget Eequity.