facebook tracking

Om E-commerce recruit

Vi kan e-handel i teori och praktik

Läs om vår bakgrund och framgång

 Med en lång erfarenhet av att rekrytera personal till företag inom e-handelsbranschen så har vi en djup förståelse och känsla för de som arbetar i branschen. Våra rekryterare är nyckeln till vår framgång. Det är de som ständigt förpliktar sig och levererar de mål som våra kunder sätter upp.

Våra rekryteringsprocesser säkerställer att vi hittar de absolut bäst lämpade kandidaterna på marknaden som finns tillgängliga just idag. Vi arbetar ständigt för att bygga vår databas av kandidater med målsättning att ha Sveriges största kandidatbank med fokus på e-handel. 

Utöver lång erfarenhet av rekrytering i e-handelsbranschen så sitter vi rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. Runt omkring oss finns folk som kan webbanalys, programmering, online marknadsföring, konverteringsoptimering, design och mycket mer. Detta ger oss en full förståelse för den dagliga verklighet som en e-handlare erfar. 

Vi har redan hjälpt några av Sveriges största e-handelsföretag med att hitta sin nästa stjärna. Vi kan e-handel – så låt oss hjälpa dig också.

E-post: info@ecommercerecruit.se

Telefon: 040 - 643 48 40 

Kontakta oss om våra tjänster
Registrera ditt CV
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor