Tack för din nominering

Att bli nominerad betyder mycket för den som blir nominerad. Alla uppskattar vi att få höra när vi gjort något bra. 

Vill du Berätta att du nominerat personen?

Fyll i personens e-post här nedan så skickas ett mail till henne / honom som berättar att de blivit nominerade i E-STAR AWARDS 2022.  

Nominera fler personer

Vill du nominera flera personer så skicka in ytterligare en nominering. Fyll i samma uppgifter som förra gången. 

*Uppgifterna i ovan formulär lagrat endast i syfte att hantera kommunikationen kring nominerings- och prisprocessen i relation till E-STAR AWARD. Finalisternas och Vinnarnas uppgifter kommer att skickas vidare till juryn för bedömning samt eventuellt till Ehandel för att kunna skicka ut fribiljetter till eventet. 

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgår i från vid bedömningen. Nomineringarna ska skickas in senast den 25 augusti. Vinnarna presenteras på ett event i oktober månad.

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta kan vara något som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Nominera

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Vinnarna presenteras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Vinnaren presenteras snart