Vi utser Sveriges bästa medarbetare

E-STAR AWARDS

Vinnaren presenteras hösten 2022

ETT PRIS INSTIFTAT AV
E-COMMERCE RECRUIT

Möjligheten att nominera är nu stängd

Här kan du nominera den eller de personer du tycker förtjänar att vinna en viss kategori.  Varje person bedöms utifrån motivering och profil. Du kan nominera både till huvudpriset och kategoripriserna. Personen som nomineras ska vara verksam på den svenska marknaden och varit så under de senaste 12 månaderna. Nedanför formuläret kan du läsa mer om de olika kategorierna.

Det går bra att skicka in nomineringar till flera kategorier. Du kan nominera din bästa kollega, en vän, en bekant eller dig själv. Vem känner du som är en stjärna som förtjänar att lyftas? Vem har skördat stora framgångar och gjort det där lilla extra? Nominera dina favoriter med en tydlig motivering – nominera idag så att du inte missar chansen

*Uppgifterna i ovan formulär lagrat endast i syfte att hantera kommunikationen kring nominerings- och prisprocessen i relation till E-STAR AWARD. Finalisternas och Vinnarnas uppgifter kommer att skickas vidare till juryn för bedömning samt eventuellt till Ehandel för att kunna skicka ut fribiljetter till eventet. 

Priskategorierna

Läs under respektive pris för att veta vad vi utgår i från vid bedömningen. Nomineringarna ska skickas in senast den 25 augusti. Vinnarna presenteras på ett event i oktober månad.

ÅRETS E-HANDELSPRESTATION

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

En sann "E-STAR" har genomfört en bedrift som lett fram till en framgång i företaget eller branschen. Detta kan vara något som förändrat branschen genom kreativa idéer, innovativa lösningar eller något som fått tillväxten att explodera.

Huvudpriset : ÅRETS E-handelsprestation

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är den sanna stjärnan i den digitala världen?
Nominera

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

ÅRETS drivkraft, hållbarhet

Hållbarhet är alltid ett viktigt samtalsämne och just nu befinner vi oss i en tid där det är extra viktigt att uppmärksamma arbete som gynnar vår miljö. Nominera den person som inspirerar dig och driver samtalen framåt och gör en förändring för dig, mig och för alla!

ÅRETS DRIVKRAFT HÅLLBARHET

Nominera den person som du tycker genomfört en bedrift som förtjänar att lyftas ut i rampljuset. Vem är med och driver hållbarhet framåt i den digitala världen?
Nominera

Årets marknadsstjärna

Årets Digitala Marknadsstjärna

En marknadsförare kan i den digitala världen vara skillnaden mellan uppgång och nedgång. Rollen (och priset) omfattar alla som arbetar med Sociala Medier, CRM, Grafisk produktion, Performance Marketing och annat inom genren marknadsföring. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat på engagemang utöver det vanliga.

Årets Digitala Marknadsstjärna

Vem har tänkt utanför boxen och gjort ett enormt avtryck med er Digitala Marknadsföring? Vem har sett det möjliga i det omöjliga och aldrig stannat?
Nominera

Årets e-commerce manager

Årets e-commerce manager

Årets E-commerce Manager har genomfört en bedrift utöver det vanliga som förtjänar att lyftas. Som en många gånger både operativ och strategisk kugge har E-commerce Managern förmågan att se helheten och med koordinerande förmågor och resultatinriktat fokus ser personen till att utvecklingen av den digitala affären hela tiden är på rätt väg.

Årets e-commerce manager

Vem känner du som genomfört bedrifter utöver det vanliga i rollen som E-commerce Manager? Vem förtjänar att hyllas lite extra?
Nominera

Juryn

VI UTSER
ÅRETS E-HANDELSPRESTATION 2022

Madelene Törnblom

CEO & FOUNDER MAYA DELOREZ

Johan Svensson

VD, E-handel.se

Adeline Sterner

CEO, Caia Cosmetics

Tony Hammarlund

Digital marknadsförare

Annica Rantala

CEO, STRONGER

Sanny Malmberg

CEO, E-COMMERCE RECRUIT

Vinnarna presenteras om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Vinnaren presenteras snart