Din rekryteringspartner

Vi kan

Vi rekryterar inom
E-handel / digitalt

E-commerce recruits absoluta målsättning är att vara bäst på tjänster som du typiskt hittar inom e-handel. Detta inkluderar tjänster såsom; Digital Marketing Manager, E-commerce Manager, Content Manager, CEO / COO, Digital Designer / UX, CRM-ansvarig, Experter inom SEO / SEM, Projektledare, Social Media Manager, mfl.

0

Bli sökbar på
25 sekunder

Lägg till dig i vårt nätverk genom att “connecta” och ladda upp ditt CV. När du finns registrerad hos oss så matchar vi lediga jobb mot din profil – både jobb som ligger ute och jobb som tillsätts utan annonsering. Missa inte ditt drömjobb.

Unik produkt

Vi är ett rekryteringsföretag sammansatt av e-handlare och erfarna rekryterare. Detta gör att vi internt har rätt kompetens för att hitta och utvärdera kandidater.

Våra processer

I våra rekryteringsprocesser kommer vinnande kandidat i 90 % av fallen från egendesignade sök- och rekryteringsmetoder. Detta gör oss ”bäst i klassen”.

Stort nätverk

Som Sveriges enda helnischade rekryteringsföretag inom E-handel arbetar vi konsekvent med att bygga Nordens största nätverk av E-handelskompetenser.

Headhunting

För att vara helt säker på att ha hittat rätt urval i rekryterings- processen så kompletterar vi alla processer med headhunting/search. Vi letar, vi ringer, vi hittar.

Lång erfarenhet

Rekryteringsarbetet är ett hantverk som kräver ett noggrant och gediget arbete med djup branschförståelse. Lång erfarenhet ger oss en solid grund och kunskap.

Framgång

För att ytterligare bygga på relationen med företag och kandidater har vi en egen podcast om just framgångsrik e-handel; E-commerce SUCCESS.

Specialister på

rekrytering

E-commerce recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsföretag inom e-handelssektorn. Vi har lång erfarenhet av att framgångsrikt hitta rätt personal till företag som behöver hjälp med rekrytering eller bemanning. Vi hittar den du letar efter!

Lediga jobb inom

e-handel

Vill du ta nästa steg i din karriär och utmana din kompetens i en ny roll. Söker du jobb inom e-handel så ska du bokmärka vår sida för att hitta de hetaste jobben inom e-handel. Kanske finns ditt nästa jobb redan ute på vår sajt?

Sanny Malmberg

Mer än 10 års erfarenhet av rekrytering! Sanny är uppskattad hos våra kunder och ger alltid 100% för att hitta en perfekt match.
Kontakta mig

Sanny Malmberg

Rekryterare

Telefon 072 600 64 22

Linnea Olsson

Linnea har drivet och förmågan att alltid gå ett steg extra för att hitta "nålen i höstacken". Hon nätverkar gärna och känner en stor stolthet i det stora e-handelsnätverk som hon varit med att bygga upp.
Kontakta mig

Linnea Olsson

Sourcing Specialist

Telefon 072 402 48 45

Jonny Rosengren

E-handlare och publicist som arbetat i branschen i mer än 10 år. Jonny brinner för SEO och SEM och vill gärna mäta konvertering även i rekryteringsbranschen.
Kontakta mig

Jonny Rosengren

E-commerce Specialist

Telefon 0720 80 80 55

Vem söker du?

Vi älskar e-handel och finns därför där e-handlare och kandidater verkar och möts – ONLINE. Följ oss  för att vara säker på att du hittar rätt. 

Vi kan e-handel

1 %
Nöjda kunder

Det ska alltid bli rätt och rätt är när kunden är nöjd.

1
Följare

Vi finns där våra kunder och kandidater finns. Följ oss du också!

1
I nätverket

I en bransch med låg personalomsättning är nätverket allt.

100
Garantiärende

Vi ger oss inte förrän det blir rätt och garanterar att du blir nöjd.

Vi rekryterar:

Aktuellt i vår podcast

Bank Bergström
Nordic Nest

I detta avsnitt pratar jag med Bank Bergström, VD på Nordic Nest (tidigare Design Online). Bank berättar i intervjun om deras e-handelsresa och strategi för att nå en aggressiv tillväxt med lönsamhet. Hör intervjun för att få nyckeln till framgång.

Kontakta oss

Erfarna rekryterare, erfarna inom e-handel - vi hjälper dig att hitta rätt

Telefon: 010 - 199 35 50
E-post: info@ecommercerecruit.se
Adress: Baltzarsgatan 18, Malmö
Adress: Kungsgatan 37, Stockholm
Stäng meny

Vill du ha hjälp?

Vi skräddarsyr alltid våra lösningar utifrån just ditt behov och dina förutsättningar. Vad sägs om en dialog om hur vi bäst kan hjälpa just dig? 

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 
Du kan även ringa 010-199 35 50